Hook 24_05_12


24. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera mluvili o tom, že bychom se zúčastnili Neckyády na Botiči. Botič teče dole v Nuslích, většinou pod zemí, není to daleko a v okolí je spousta hospod. Nemaj sice atmosféru jako Hook, ale v nouzi je každý pivo dobrý.

Musíme akorát sehnat necky, což bude docela těžký, jelikož díky Zelený k  úsporám je pomalu v každý domácnosti pračka a necky aby člověk pohledal. Naštěstí jeden kamarád povídal, že má možná jedny na půdě. Akorát že nemaj dno. Že bysme je museli nýst.

To by nebyl takovej problém, neboť v Botiči se dá chodit v klidu, protože je mělkej a jediný, kdy se zvedne voda je moment, když někdo v okolí spláchne, což je zřídka, protože tam bydlí nižší střední třída, která dobře tráví.

Dohodli jsme se, že budu Jack Sparrow, zapili to, ale pak se to pár lidem rozleželo v hlavě a řekli, že se hovnama brodit nebudou, jelikož snadno chytnou ekzém. Neckyádu teda nakonec fakujem, i když si myslím, že chlapci přeháněj, protože vše, co v Botiči plave, je bio a eko. Možná vás to pokouše, ale to je tak vše.

Pomalu se na nás řítí okurka. Trošku to zachraňuje pan doktor vinař, ale jinak to je bída. Jedna novinářka, zoufalá z toho, že se nic neděje, sepsala na dvě stránky úvahu o tom, co způsobuje bolest ženskejch ňader. Mohla se nás od Hooka zeptat a ušetřit si blamáž.  Bolest ženskejch ňader většinou způsobí to, že se o něco fláknou. Co o tom chcete víc psát, že.

Asi jste si všimli, že jsme už dlouho nic nepsali o našem muzikálu. Vysvětlení je jednoduché – připravujeme film. Bude se točit příští neděli. Bude se točit v Hooku. Bude to velký. Jdeme s tím do soutěže. Založili jsme dokonce společnost „Red Hook production“.

Film bude mít minutu. Bude v něm všechno. Myslíme to vážně. Ostatně, kdo nevěří, ať se podívá na stránky Jamesona, ti to pořádaj.

Počítáme, že vyhrajem, uděláme si jméno a pak si v klidu natočíme remake Pokladu na Stříbrným jezeře. Budu hrát Vinnetua. Budu jezdit na koni a šermovat.

(Jasně – indiáni kordy neměli, já vím. Jenže mně se mimo Vinnetua líbí i d´Artagnan, tak to spojíme dohromady.)

Včera bylo dusno. Nechcalo, protože se mrakům nechtělo. Dneska proto bude chcát dvakrát. Nebo taky ne.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 24_05_12” - 2


    Eva   (24.5.2012 (21.18))

    Když podle majora Terazkyho může mít Žižka lahký gulomeť, tak proč by Vinnetou nemohl mít kord? S tím si nelámej hlavu. A ten kůň s klidem může mít džípíesku.


    skraloup13   (25.5.2012 (17.34))

    :-) je fakt, že kůň unese mnohé :-) narozdíl ode mne, který se při četbě díla "Den zhasil již sluneční svíčku", jež napsal jakýsi Cyrano, zhroutil... :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička