Hook 25-05-12


25. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera viděli čápa. Stál v parku na náměstí Hrdinů, kousek od Hooka, přemýšlivě se rozhlížel kolem sebe, legračně klapal zobákem, pak sklonil krk k zemi a hravý vlkodav, co nedaleko skotačil, mu ukous hlavu. Připomenulo nám to, že vše je pomíjivé, a že když se skloníte, tak většinou nemáte šanci se narovnat.

Jo, dneska bude u Hooka hotovka – Čapí hnízda pana Igora.

Ráno jsme četli, že italská policie vrátila anděla ukradenýho z českýho kostela. Jsem rád, že se v nich hnulo svědomí. Policie by krást neměla.

Ono by se vůbec mělo míň krást. Ale říkejte to lidem.

Dneska se mi moc psát nechce. Dneska to bude krátký jak pinďour Karla Gotta. Ne že bych se chtěl o Mistra nějak otírat – to řek Ringo někdy o Silvestru. Mistr se tenkrát dost nasral a Ivanka plakala, že jsou teď naprosto znemožněný. Jako rodina i jako instituce.

Někdy to tak prostě je, že člověk sedí před monitorem, myšlenky mu běhaj jak stádo sjetejch kladrubáků, soustředěnost v prdeli a nechce se nic. Já tohle mám vždycky, když se přecpu neurolem.

Včera povídal jeden od Hooka, že si byl koupit hajzlpapír. Hodinu mu prej trvalo, než si vybral. Dost jsem se tomu divil, protože já mám tyhle věci koupený raz dva. On se mi snažil vysvětlit, že jelikož nakupuje s rozmyslem, tak vždycky zvažuje, jestli cena koresponduje s přidanou hodnotou kupovaného zboží.

Moc tomu nerozumím. Teda – nerozumím tomu vůbec. Myslím, že je blb a taky jsem mu to řek. Už se nekamarádíme. Jenom na Fb.

V posledních dnech jsem nějakej nervózní, takže se vyhejbám postřehům našeho největšího taťky z jeho vejletu do Států. Ještě bych se moh dozvědět, že v Americe jsou Indiáni a mohlo by to se mnou fláknout. Von ten náš taťka za poslední léta docela zblbnul. Lánská obora má zřejmě magickej vliv.

Ty jo. Půl devátý. Musím na Žižkov a mám děsnou žízeň. Prožijte fajn víkend a ničeho se nebojte. Ono sice bude chcát, ale ne furt.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička