Hook 05-06-12


5. června 2012, autor skraloup13,



Tak jsme my od Hooka četli jednu recenzi na film Prometheus, kterej natočil Ridley Scott. Recenze to byla rozpačitá a i když chtěla chválit, tak skoro neměla co. Aspoň to z textu tak vyznělo.

No, my víme, že tyhle filmy udělat je docela těžký, protože předevčírem u Hooka jsme točili minutovej remake prvního Vetřelce (včera jsem o tom psal) a dalo to zabrat. Třeba ve scénách, kde hraju Ripleyovou, mám kamennej xicht a všechny emoce vyjadřuji vnitřně, jsem si fakt šáh na dno. Jo.

Tak už je to definitivní. Pátýho října dojde k přejmenování a v Ruzyni budeme mít Letiště Václava Havla Praha. Trochu nás mrzí, že spadl pod stůl návrh recipročně přejmenovat Václava Havla na Letiště Ruzyň, což by nám přišlo vyvážené, ale chápeme, že ne každému se to líbí.

Kamarád včera u Hooka povídal, že kdesi zaslech, že by se Metro mělo v budoucnu jmenovat Podzemní dráha Václava Klause. Původně se prý uvažovalo o změně jména nádraží v Bubenči, ale to se prý má v blízké době bourat, z čehož by pak moh bejt skandál.

Dumali jsme, co velkýho ještě k přejmenování zbývá, protože třeba Tomio Okamura by si něco určo zasloužil a napad nás jedině Pražskej kanalizační systém. Akorát že v něm nelítaj letadla, ale krysy a hovna. No, vadit by to snad nemělo.

Jeden známej povídal, že unijní dotace je skvělej byznys. Jako když je získáte. Prej jeden maník, co mu to myslí a vyzná se, dostal sedm mega na vybudování vyhlídkový plošiny. Měl takovej malej pozemek v Kersku, takže ho tím zhodnotil.

Pro ty co nevědí – Kersko je placka, na kterej rostou stromy. Plošina má asi dvacet metrů čtverečních, chodíte kolem dokola a nedohlídnete prakticky nikam, protože kolem je les.

Ten maník teď ještě přemejšlí, že by celou plošinu klimatizoval. Bude to stát balík, jelikož klimatizovat otevřenej prostor je technickej oříšek, ale Unie prej pomůže.

Nevím jak vám, ale mně to celý přijde jako píčovina.

Venku fouká. Topoly se klátí jak já v neděli o půlnoci. Před chvílí trošku chcalo. To zas bude den.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 05-06-12” - 3


    Eva   (5.6.2012 (11.45))

    Tak hraj Vetřelce, ten se nemusí tvářit kamenně a může slinit.


    Eva   (5.6.2012 (16.20))

    Teď jsem si přečetla recenzi od Mirky Spáčilové, nevím, jestli si četl tu samou. Píše v ní, že scénárista, co napsal Vetřelce, už umřel a že ti, co psali Promethea ještě nic nepředvedli. Remake Souboje Titánů byl taky scénáristicky o dost slabší.


    skraloup13   (8.6.2012 (19.21))

    nevím ani, od koho ta recenze byla... nicméně si myslím, že se u toho filmu budu bavit... já se bavím skoro u všeho :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička