Hook 11-06-12


11. června 2012, autor skraloup13,



Tak tu zasejc máme pondělí. My od Hooka se tomu ani nedivíme, jelikož včera byla neděle. Tyhle věci se střídaj pravidelně a bez zakolísání.

Když jsem u toho kolísání – nevím jak vy, ale já jsem po víkendu rozkolísanej neuvěřitelně. Fakt přemejšlím, že to dnes zamáznu a půjdu kolísat do pelechu.

Ehm, ve skutečnosti samozřejmě vydržím. To byla jen taková chvilková slabost, kterou maj i odolní jedinci – nejsme roboti, že.

I když byl víkend náročnej, stihli jsme si všimnout pár věcí. Nebudu příliš komentovat páteční fotbal, jelikož když jsme my od Hooka naposled mluvili s trenérem Bílkem, ubezpečil nás, že jeho taktika je stále stejná a neměnná, takže nás výsledek zas až tak nepřekvapil.

Taktika Bílkova spočívá v tom dostat co nejmíň gólů, prohrát nejlíp o jeden, aby šlo tvrdit, že jsme měli smůlu. Myslíme si, že je to rozumný přístup. Myslíme si, že je to maximum, co náš stmelený tým dokáže na hřišti realizovat. Hlavně se klucka nenechte vokopávat!

Jeden velkej českej myslitel před pár dny napsal článek o vazebních věznicích. Byl docela obsáhlej, takže z něj vyberem jen jeden postřeh. Takovej typickej. Autor píše, mimo jiné, že „je nemilou skutečností, že s výjimkou sociálně vyloučených znamená uvalení vazby pro naprostou většinu obviněných otřesné snížení hygienického a ubytovacího komfortu a úrovně stravování proti tomu, na co byli zvyklí na svobodě.“

Tyhle postřehy já miluju. Takovýhle duchaplný, hluboký a vášnivý věty mne dokážou vyladit. Fakt. Já osobně jsem si vždycky myslel, že když někoho zavřou, tak si polepší. Znáte to, bezva jídlo, bezva pokoj, bezva postel, bezva vířivka, skvělá parta a spousta volnočasovejch aktivit.

Já teď nerozebírám, jestli je vazba jako taková ok, ale to, že někdo už konečně přišel na to, že bejt ve vězení je horší než vegetit někde na chalupě. Jsem rád, že mě ten dotyčnej posunul do dalšího levelu.

Ještě než vyrazím do Koloděj – všim jsem si jednoho komentáře, kde stálo, že jakási silikonová Coco to zasejc rozjela a že její bujné křivky se málem nevešly do objektivů fotoaparátů.

Ty jo. Viděli jste nekdy jak vypadá normální foťák? A kolik v něm zabere objektiv? Já jeden foťák mám. Stál patnáct stovek a je na elektriku. Vejde se mi do dlaně. Celej. Objektiv má objem ošizenýho panáka. Podle mne ta Coco musí bejt docela rovina. Bujný křivky vypadaj jinak.

Venku nechčije, ale bude. Chcalo na Medarda, tak to máme do konce července vymalovaný.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 11-06-12” - 3


    Agin   (11.6.2012 (17.23))

    K té vazební hygieně jenom tolik...mírně kyselé pH, chrání kůži před patogeny...a těch je ve vazbě asi něurekom, si myslím. Takže hlavní hygienik myslí i na tohle, hoši. Je dobrý hlavní hygienik, fakt při tom fofru, co má.


    Eva   (11.6.2012 (22.12))

    No vidíš, jsou i tací, co vůbec o skvělou partu nestojí a jsou radši sami. A přitom se ve vězeňském kolektivu dají hrát takové pěkné hry.


    Agin   (12.6.2012 (8.43))

    No....třeba na tichou poštu...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička