Příležitost pro všechny literární talenty: Letní povídka 2012


16. července 2012, autor Margareta,



Už zanedlouho se na blogu U Margarety objeví velká výzva pro všechny spisovatele, kteří by nejen rádi vyhráli nějakou tu cenu, ale také odhalili své umění celému světu: Letní povídka 2012! A co že to vlastně je?

Letní povídka 2012 je soutěž o (jak už název napovídá) nejlepší povídku. Žánr je přitom zcela libovolný. Jediným omezením je velikost povídky, která by neměla přesáhnout 2 strany A4. Soutěž probíhá na blogu U Margarety od 1. července a trvá téměř celý měsíc až do 29. července. Po celou tuto dobu můžete zasílat svá díla na e-mail mmargareta.blog@gmail.com. Kromě povídky nezapomeňte do e-mailu uvést celé své jméno a jako předmět napište Letní povídka 2012.

Po 29. červenci následuje dvoudenní vyhodnocování povídek porotou (tu kromě pisatelky blogu tvoří ještě dvě další odbornice přes literaturu: Zia Gouel z blogu Avante Guardia a slečna Stela z Knihomolny), které bude završeno velkolepým vyhlášením výsledků. Celkem 5 nejlepších pisatelů neodejde s prázdnou, získají velmi pěkné ceny v podobě zajímavých literárních laskomin (soutěž sponzoruje hned několik nakladatelství a knihkupectví, malou ochutnávku z cen naleznete v tomto článku).

Neváhejte a zúčastněte se soutěže – kdo ví, třeba se právě vaše povídka stane tou Letní povídkou 2012!

Vaše Margareta







Zařazeno v kategorii Postřehy, Soutěže



Počet komentářů na “Příležitost pro všechny literární talenty: Letní povídka 2012” - 1


    Eva   (23.6.2012 (11.34))

    Tak držím palce, aby se sešlo co nejvíce čtivých titulů. Asi se zúčastním, knihy jsou zajímavé.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička