Hook 14-06-12


14. června 2012, autor skraloup13,



My od Hooka známe spoustu různejch historek, příběhů a poučnejch vyprávění. Vzpomněl jsem si na jedno takové poučné vyprávění, které jsem osobně zažil.

Byl jsem na svatbě, nevelké, svatební hostina probíhala v takovém jakoby nóbl hostinci. Patnáct hostů, tak nějak. Jelikož knajpa nebyla zcela zaplněna, majitel, kterej byl velkej obchodník, srazil vedle svatby dalších pár stolů a umístil k nim pozůstalé z jednoho pohřbu.

Tohle by nebylo zas až tak strašný, i když to byl lehkej bizár – jedna společnost se nevázaně baví, druhá se kysele vrtí na židlích. Průser nastal, když jeden ze smutečních hostů, zmoženej neveselým zážitkem a hruškovicí vyšel z hajzlu. Napadlo ho, že by měl kondolovat, lehce zavrávoral, splet si stoly, projevil ženichovi upřímnou soustrast a usedavě u toho plakal.

Dost se tam pak všichni poštěkali, padla i nějaká facka a vůbec se to celý zvrtlo. Poučení? Já vám ani nevím. Snad jen, že i když něco myslíte upřímně, neznamená to, že vám za tu upřímnost někdo další nenakope prdel.

Zaznamenali jsme info, že miminko sošné Abbasové vypadá jak Kocáb. Co k tomu říct. No, někdy je prostě ten život zkurvenej. Odmala.

Asi znáte kuchaře Honzu Silvera z Pokladu na ostrově. Byl jednonohej a lstivej. Jednoho takovýho máme i v manšaftu na Euru. Dělá kapitána, nosí furunkly a jak sám řek, od dvacáté minuty hrál na jedné noze. Divadlo nevídaný.

Slovensko, naše bratrská země, jde dopředu úžasným tempem. Poté, co si pořídilo novou lokomotivu, větroň a horkovzdušnej balón, tak podle serveru lidovky.cz má i novej elektromobil. Svezou se v něm údajně dva. Kámoš povídal, že ty dva zná. Že je to prej on a off.

Mně to jako fór přijde dost slabomyslný. Normálně bych to sem nepsal, ale chci, abyste viděli, že nejsme stále dokonalí, že máme i slabší chvilky, že jsme prostě stejní troubelíni, jako každej druhej.

Na Jamesonu je v tuto chvíli čtyřiadvacet videí. Konkurence nevídaná. Lepší to bylo před měsícem, když tam bylo jen jedno. To jsme měli obrovskou šanci, že se dostaneme mezi první tři. Takhle to je dost nepravděpodobný. Ale co, neposerem se z toho.

Venku malinko chcalo a teď mraky nabíraj dech a chystaj se na krupobití. Možná si myslíte, že přeháníme, ale mně to tak přijde.

To je vše.

 

 

 







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 14-06-12” - 1


    Eva   (14.6.2012 (22.10))

    hele, ale vona taková achillovka bolí více než dřevěná noha:-)))... miminka podobných "celebrit" mají holt někdy smůlu, že se to zvrtne a jsou chytrá po mamince a krásná po tatínkovi



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička