Hook 25-06-12


25. června 2012, autor skraloup13,



Tak vám řeknu, že my od Hooka už toho máme tak akorát. Prej že Jameson pověsí na web dvaadvacátýho prvních deset, co zabodovali v „Done in 60 seconds“, máme pětadvacátýho a kde nic tu nic. Tohle se prostě nedělá. Tohle není fér. Ne že bychom si dělali přehnané naděje, ale rádi bychom věděli, na čem jsme. Jestli máme lejt z žalu, nebo z radosti. Takhle nám nezbejvá, než chlastat na zdraví, což se nám už docela vomrzelo.

No nic. Hrne se na nás vokurková sezóna, takže články, úvahy a komentáře o naprostejch píčovinách se začaly vyskytovat v míře nevídané. Zrovna před chvílí jsem si všim článku, kterej rozebírá nejčastější chyby, kterejch se dopouštíme při cvičení. Nechápu, co tam dělá ten plurál. Je pouze jediná chyba, které se ve vztahu k cvičení můžeme dopustit a to je, že vůbec začneme cvičit.

Já bych spíš ocenil, kdyby se autoři těchto veleděl zabejvali věcma, co čtenáři něco přinesou. Co mu zkvalitněj život a způsoběj, že je od rána do večera rozesmátej jak lečo.

Třeba takový pojednání o tom, že se nemá jíst na lačno je určitě hodnotnější, než jakejsi blábol o cvičení. Třeba.

Mirda Kalousků byl včera nějakej mimo. U Vendy Moravce se celej vyklepanej svěřil národu, že máme policejní stát, že je veden útok na demokracii a že to nemůže zůstat bez tečky. A že vůbec nejde o Zetvéčko. (ZV – Zmatená Vlasta.)

Kalousek Kalousek. Přijde mi, že jsi podělanej strachy, na co všechno se ještě přijde. Jinak samo – mimo policejní zvůle o nic nejde. Dyť to jsou jen prachy. A jestli na tom kšeftu s érama Háva trhnul sto mega, nebo sedmset mega, je šumák. Zdroje tu jsou.

Ale jinak jasně – bez tečky to nezůstane. Dřív či pozdějc dostanou tečku všichni, co tak vesele a beztrestně kradou. Aspoň teda doufám.

Jel jsem včera přes Budějárnu. Policajti tam měli manévry, neb dělali rekonstrukci Janouškovy nehody. Víte, jak tenkrát nalitej sejmul tu Vietnamku. Sám aktér je na dovče v Chorvatsku, kterou mu platí erár, jelikož by jinak moh ovlivňovat svědky. Ty krávo, tohle je vopravdu skvělý.

Takhle vychovával Makarenko blahé paměti. Poslal chronickýho zloděje na nákup a ten byl z toho tak vyjevenej, že se vrátil s mlíkem i drobnejma. Podruhý, když už byl zase při smyslech, zdrhnul.

Makarenko byl tenkrát dost smutnej. Stranil se kolektivu a jedinej, kdo s ním moh hovořit byl jeho věrný přítel akademik Cicin.

Pro ty, co zapomněli – akademik Cicin se proslavil svými pokusy, při kterých křížil pšenici s pýrem, jelikož chtěl, aby v Rusku nebyl takovej hlad.

No nic. Jameson to pořád fakuje. Já tam neustále překlikávám, takže asi dnes píšu malinko chaoticky. Odborně se tomu říká přerývavá tvorba.

Bude chcát, jako že je nebe nade mnou.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 25-06-12” - 2


    Eva   (25.6.2012 (21.52))

    Jo, Kalousek kolem sebe kope zběsile. No, doufejme:-)))


    skraloup13   (30.6.2012 (13.08))

    kope kolem sebe skoro jako Chuck Norris...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička