Hook 27-06-12


27. června 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme v poslední době psali dost o politice a podobnejch debilitách, jelikož jsme měli pocit, že bychom měli reflektovat dobu, ale zase se to nesmí přehánět, že. Dneska tedy zkusíme něco jiného.

Četli jsme (neb četba je pro nás přirozená stejně jako pití piva), že v Británii proběhl výzkum, jako který že auta jsou nejvíc posraný vod ptáků. My tyhle výzkumy milujem, protože si myslíme, že nejen nás od Hooka, ale lidstvo jako celek posouvaj neuvěřitelně dopředu.

Zjistila se spousta zajímavejch věcí. Třeba že ptáky přitahujou víc naleštěný auta, než ty matný. Prej je to kvůli tomu, že se pták v naleštěným autu vidí. Což má logiku. Psychologové ovšem namítají, že normálně uvažující tvor nesere na svůj obraz. Což má logiku též.

Pak že nejvíc to odnášej auta červený. Proč, to netuší nikdo. Hned za nima jsou modrý. U těch se to vysvětluje tím, že si je ptáci zaměňují s bazénem. Je to vysvětlení chabé, jelikož do bazénu ptáci prakticky neserou.

Nejmíň to prej odnášej auta bílý a stříbrný. To se mně osobně moc nezdá, jelikož mám stříbrný Berlingo a nedávno vypadalo, jak kdyby nad ním prolítlo hejno pterodaktylů se střevní skřipkou. Sundaval jsem to dolů škrabkou na sníh.

Vědci taky odhalili, že dost záleží na tom, kde auto parkuje. Pokud ho necháte stát pod hnízdištěm je mnohem pravděpodobnější, že vám ho nějakej opeřenec zesere, než když ho šoupnete do garáže. No, na tohle by přišel i debil.

Abych to nějak uzavřel – z výše uvedeného je vidět, že takovej výzkum není žádná sranda, a že občas přináší víc otázek, než odpovědí. Zatím je potřeba se smířit s tím, že holt ptáci serou kde je napadne a nenaděláte s tím nic.

Tomio Okamura, kterej neustále o něčem přemýšlí pravil, že posraný auto je horší než posranej život. Moc tomu sice nerozumíme, ale budiž. S Tomiem se nechceme přít, jelikož je mrštnej a nosí katanu.

Je ale fakt, že mít posranej život se v tomto státě stalo normou. Dokonce bych řek, že jde o masovou záležitost.

Odpo bude chcát. Aspoň se zesraný auta odmočej.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 27-06-12” - 2


    Eva   (27.6.2012 (11.03))

    jo tyhle výzkumy jsou pro lidstvo dost důležitý, někde jsem četla /i já čtu stejně přirozeně jako piju pivo/, že zase dělali výzkum, jak daleko doplivne tučňák...


    skraloup13   (30.6.2012 (13.11))

    :-))))) nevím, jak daleko doplivne tučňák, ale vím, že doplivne dál než zebra...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička