Hook 25-07-12


25. července 2012, autor skraloup13,



Tak máme novou modelínu. Nějakou Synkovou. Dělá jakési kampaně a je v balíku. Jelikož je jí patnáct a vypadá étericky, ozývaj se jí zájemci z celýho světa. Nejvíc se jí ozývá plešatej důchodce Pepa z Hostivaře, kterej se skrývá za nickem Alan Delon.

Mně se jednou ozval taky, když jsem ještě na fejzu působil pod nickem Lízátko Míša. Dal jsem tam fotku, kterou jsem stáh z Lolita.com a Pepa se moh zcvoknout.

Včera jsme o tomhle my od Hooka mluvili. Probírali jsme, co musí holka splňovat, aby se stala modelínou, případně aby zabodovala v nějakej soutěži, kde se předváděj téměř nahatý a ukazujou charisma.

No, moc toho není, ale tomu málu se vyhnout nejde. Takže prvák – modelína by měla bez problémů dosáhnout na basketbalovej koš, aniž povyskočí. Druhák – měla by mít max čtyřicet kilo. Třeťák – ze začátku by neměla mít kozy s tím, že pozdějc si může udělat umělý, pískací. Čtvrťák – od mala by měla chodit na brigády do dětskýho domova. Páťák – měla by adoptovat nějaký zvíře, nejlíp takový, co brzo umře, aby pak mohla bejt smutná. Šesťák – měla by umět chodit po molu, i když jsou velký vlny. Sedmák – měla by třídit odpad a skladovat biomasu.

Možná teď někomu přijde, že jsme proti modelínám zaujatý, ale opak je pravdou. My je litujem a cítíme k nim soucit, protože ony jsou anomálie. Je totiž docela těžký žít na tomhle světě a vypadat jinak, než ostatní. Znám to z vlastní zkušenosti, jelikož jsem zrůdička.

Četli jsme, my od Hooka, že Japonci zvažujou omezit lov velryb na vědecký účely, protože je nikdo nechce žrát a maso se jim v mrazírnách hromadí. Ještě že u nás takový starosti nemáme, vám řeknu, protože nemáme vědce.

Tomio Okamura vydal nové stanovisko ke všemu, co se kolem nás děje. Jde o poměrně komplikovaný text se složitou větnou skladbou, navíc protkaný obrázkovým písmem. Studovali jsme to včera u Hooka asi dvě hodiny. Celé to jde shrnout do věty – „Všichni jsou debilové, jenom já ne.“

Nechci to nějak hodnotit, protože jsem si slíbil, že nebudu psát sprostě. Jen bych snad řek, že by se měl Tomio víc starat o cestovky, už z titulu, kterej v Asociaci cestovních kanceláří má a nesrat se jinam. Takový to odvezem vás někam do prdele, seberem kapesný a mobily a pak si půjdem vsadit, kdy se dostanete domů a v jakým počtu, to je hra na hovno, milý Okamuro. Zameť si hochu na dvorku a pak se koukni, jak to vypadá venku na chodníku.

Asi za hodinu začne chcát. Přijde to od východu a bude to očistné.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 25-07-12” - 1


    Eva   (25.7.2012 (21.25))

    ještě jsi u těch modelín zapomněl, že by chtěly světový mír a aby se všichni ty lidičky v něm měli rádi... no Japoncům to přeju, zřejmě i delfíny nikdo nechce žrát, přeci jenom jsou chytřejší než /dosaď si libovolného japonsko-českého skoropolitika/... úplně mi vypadlo, že Tomio je v tý asociaci, takovejch cestovek už krachlo a Tomio nic, asi má jiné preference a zoufalí turisté jsou mu (však víš, kde)... musím podotknout, že Tomiova hvězda fakt stoupá, je už málo lidí, co ho nemaj plný zuby...nevadí, že jsi sprostý, když je to vtipný...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička