Hook 01-08-12


1. srpna 2012, autor skraloup13,



Poté, co talentovaný režisér Tomáš Kučera natočil videofilm Čepel smrti, pustil se do klasického celovečeráku. Výsledkem je opus Poslední výkřik. Malinko krimi, malinko horor, hodně sračka. Prej.

Skoukli jsme u Hooka trailer (u Hooka je net rychlej jak vítr) a asi to bude velká diskotéka. Už jenom to, že Ivetu Bartošů sejme Miro Šmajda, mluví za vše. Sejme ji prej tak rychle, že Iveta ani nestihne přehrát celej svůj výrazovej rejstřík a jen tak zmateně kouká. Ostatně, zmateně kouká i Šmajda, ale ten to má od narození. Asi na to nepůjdem.

Četli jsme, my od Hooka, že prej kráčející rypadlo ujde za měsíc čtyři kilometry. Přijde nám to jako kec. Určo chodí rychlejc, protože Ivan Mládek jednou povídal, že měl švagra, co na kráčejícím rypadle dělal hlavního vedoucího. Jednou prej, když byla pauza na sváču, tak z něj slez a nevšim si, že rypadlo není zabržděný. Švagr šel do kantýny na vlašák, rypadlo se vydalo na vopačnou stranu. Došlo až k blízkýmu rybníku, chvíli šlapalo vodu, pak kleslo na dno a udupalo všechny kapry. Bylo to prej tenkrát velký neštěstí. Z toho je vidět, že kráčející rypadlo chodí docela svižně.

S tím centrálním registrem aut to je zajímavý moc. Prej se nabízela jedna firma, že to sfoukne za šest mega, ale na ministerstvu usoudili, že když to bude za sedmatřicet mega, tak to vyjde levnějc. Ty jo. Máme tam nahoře posazený slušný kretény, vám řeknu.

Ruský nejvyšší taťka Vladimír Putin byl včera na mládežnickém táboře, kde čtyřem tisícovkám mladých a nadějných komsomolců vysvětloval, co to je demokracie, jak se stát oligarchou, jak se najíst a nekrást, kolik dostanou Pussy Riot natvrdo za zpěv, jak dlouho bude prezidentem a kdy zas půjdou s Vendou Klausem na procházku. Ty jo. V tom Rusku se od dob Pavky Korčagina nezměnilo vůbec nic.

Tomio Okamura se zase zamyslel, přikrčil a vypustil myšlenku. Prej že jsme málo hrdí. Že třeba Norové jsou mnohem hrdější. Naprosto jinej level. Že bysme se měli nad sebou zamyslet. Že bysme se měli dopracovat k tomu, že stejně jak jsou Norové hrdí na svý pověstný rybí prsty, tak my bychom měli bejt hrdí na něj. Jako na Tomia.

Ach jo. Někdy si říkám, že když Tomio mlčí, když nic nevypouští, je tak nějak víc hezky.

Dnes bude ažůro. Si myslej všichni. Řek bych, že dnes budu jedinej v pláštěnce. Taky budu jedinej suchej, až začne chcát.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 01-08-12” - 2


    Eva   (3.8.2012 (21.51))

    čeští režiséři by NIKDY neměli točit horory a nechat to těm, co to umí...úplně snad nejpříšernější byl Choking Hazard... Pussy Riot je mi moc líto, takový sympatický a hezký holky... i kdyby celý svět Putinovi posílal protesty,je to prd platný...ty ještě sleduješ Tomiovy výroky? to už hraničí s masochismem:-))))


    skraloup13   (11.8.2012 (16.21))

    s masochismem hraničí kde co... třeba i ranní vstávání...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička