Hook 02-08-12


2. srpna 2012, autor skraloup13,



Tak jsme, my od Hooka, zase něco přečetli. Dostal se nám do ruky článek, jak jsou na tom jednotliví prezidenští kandidáti se zdravím a se sportem.

Bylo to dost poučný, ale nebudeme všechno vypisovat. Zase takovej šlágr to není. Jen jsme se pozastavili nad tím, že Přemysl Sobotka jezdí aktivně na hory, jak sám uvedl. Docela by nás zajímalo, jak se jezdí na hory pasivně. To vás asi zamotaj do spacáku.

Nechceme se ale posmívat. Píčoviny ze sebe vypouští každej.

Tunel Blanka se nám prodražil. Skoro na dvojnásobek, než měl původně stát a než sliboval Cestovatel Bém. Měl by za to odpracovat 50 hodin veřejně prospěšnejch prací, jelikož se kdysi vsadil, že cena je konečná.

My od Hooka jsme si říkali, že by třeba moh na na Pražským pozametat hovna na chodníku. Že by to po dlouhejch letech bylo konečně něco, čím by Praze pomoh.

Češi si prej berou půjčky na kde co. Zadlužujou se neuvěřitelně a úvěrový společnosti si mnou ruce a plácaj se po zádech. Mno, ono všechno má svůj začátek a konec. Rozpůjčovat ranec peněz je jedna věc, dostat ty prašule zpátky druhá. Abysme se náhodou všichni nesešli pod mostem. Mimochodem, představa je to hezká – věřitel s dlužníkem pod jedním igelitem vzpomínaj na časy, kdy jim to sypalo.

My od Hooka si nepůjčujem. Tedy – nepůjčujem si na píčoviny. Máme rozum a dáváme si bacha, abysme nespadli do dluhový pasti. Poslední hotovostní úvěr, co jsme si brali byl na PlayStation 3, jelikož jsme chtěli hrát Ace Combat. Fakt skvělej simulátor. Trošku jsme byli ve smyku se splátkama, takže teď Pepíno bydlí u mě, protože mu foukli bejvák do dražby. Ale jinak dobrý.

Lady Gaga bude mít svou panenku. Už si  ji nebude půjčovat od jinejch holčiček. To je prima. A pak že umění nenese.

Pussy Riot mi nejde z hlavy. A nejsem jedinej – abych ze sebe nedělal posledního humanistu na téhle planetě. Dostat takhle po čumáku za hovno je děs. A všichni ti uvědomělí a ušlechtilí, co nás vedou ke světlým zítřkům k tomu neřeknou ani prdel. Fakt ať jdou do hajzlu.

Dneska jdu odpo do Riegrovejch sadů. Je tam jakýsi intelektuální dýchánek a jsem tam pozván coby maskot. Doufám, že se dostanu v pořádku domů, protože to je daleko a nejsem příliš zvyklý toulat se po nocích. Znáte to – k Hookovi a dom!

Musím ven. Spousta práce a tak. Bude chcát nějak kolem poledního. Večer se to vybere. Nebo možná taky ne.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 02-08-12” - 2


    Eva   (3.8.2012 (21.53))

    s tím Sobotkou jsi mě dostal... díky za záchvat smíchu...


    skraloup13   (11.8.2012 (16.22))

    jj... rádo se stalo :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička