Hook 06-08-12


6. srpna 2012, autor skraloup13,



Tak jsem zaspal. To se nám od Hooka stává. Sice zřídka, ale nejsme roboti, že. Zaspává kde kdo. Jedinej, kdo se této slabosti kdy vyhnul, byli Hoši od Bobří řeky. Pro angličtináře – Boys from Bobr river. Pro doplnění – bobr is animal, co žere tree.

Ministerstvo pro místní rozvoj chce pomáhat lidem. Úředníci z tohohle spolku nepříčetnejch totiž zjistili (sic!), že prej spousta lidí, když jim někdo blízkej zemře, nemá na pohřeb. Podle těchhle smažek by na každým vobecním úřadě měl bejt proškolenej úředník, kterej by za těmahle lidma zašel a vysvětlil jim, že jednak jedna kapka déšť nedělá, a pak že jsou na tom jiní mnohdy i hůř. Podle nás od Hooka by dotyčnej mimo výřečnost měl umět i dobře běhat.

Kníže velkomyslný Schwarzenberg se rozčílil, protože Sobotka, kterej vede vyhulence z ČSSD řek, že má strach, že při debatách prezidentskejch kandidátů každou chvíli někdo vykejchne zuby. Jako se to stalo tomu pakistánskýmu šetřílkovi, co byl darebnej a nekoupil si Calcident PLV, kterej působí i na mokrej protéze a fixuje ji ke poskojenosti uživatele, i jeho okolí. Schwarzenberg řek, že to je na facku. Abych řek pravdu, ani se mu nedivím. Když se jeden koukne na Sobotku, tak má chuť ho ztlouct, i když je zticha. Ty jo, ještě že jsme vychovaní.

My od Hooka, když čteme titulky a vybíráme si, co je zajímavý, čemu se budeme věnovat a zase naopak, co přejdem, tak jsme někdy dost nasraní, jelikož titulky jsou většinou vo něčem jiným, než samotnej článek pod.

Např. jsme četli, že Pomeje vrací úder Gavriely. Byli jsme natěšení, říkali jsme si, hele, Pomeje někomu zrychtoval mordu, ale je chytrej, nejdřív si nechal dát tečku, aby to jako byla sebeobrana, pašák velikej, ale pak zjistíme, že místo aby tej jakejsi Gavriely jednu natáh, tak jí řek „nestydo“ a ještě byl v ten moment v jinej místnosti a v jiným městě.

Tohle nás, abych řek pravdu, dost sere, jelikož my když píšem, tak píšem zpříma a rovnou a bez vobezliček a když si vo někom myslíme, že je sráč, tak napíšem, že je sráč a ne, že je to člověk usmýkaný dobou.

Kandidát na prezidenta Vladimír Franc (ten modrej), nám lehce zamotal hlavu. Budem si ho muset progooglit, jelikož jeho větičky o tom, že není úplně typickej skinhead apod. nás malinko vylekaly. Napíšem víc zítra.

Musím padat, jelikož jsem ve skluzu. Opatrujte se a vězte, že chcát bude až po třinácté.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 06-08-12” - 2


    Eva   (6.8.2012 (9.31))

    pro doplnění od rybářů, bobr je fuck animal...Sobotku nemůžu poslouchat, jednak neumí dělat tečku na konci věty, jednak ty jeho lži a překrucování faktů jsou na ránu...


    skraloup13   (11.8.2012 (16.24))

    Sobotka ještě nedospěl... co vím, tak nikdy nežil v reálným světě...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička