Hook 24-08-12


24. srpna 2012, autor skraloup13,



Klasické žárovky letos končí. Včera jsme o tom mluvili u Hooka. Shodli jsme se, že už jen tohle stačí, abychom celou EU, všechny ty vyhulený bruselský smažky poslali kamsi. (Ani se mi nechce psát „do prdele“.)

To je fakt bezvadný. Nejvíc se mi líbí ta debilní argumentace, kterou používaj, aby tuhle píčovinu obhájili. Že prej když budeme svítit těma idotskejma rtuťovejma blikadlama, ušetříme tolik elektriky, kolik vyrobí dvě až tři velký uhelný elektrárny, co dělaj popel a devastujou širý vokolí. Že je odstavíme a bude nám, co se týče respirace, fajnově.

Velký hovno, přátelé. Neodstaví se nic, akorát z těch mrkadel přibude oftalmologickejch pacošů.

Já nemám nic proti ochráncům přírody, co nosej v kyblíku slimejše přes dálnici, aby se proběhli i na druhej straně, ti sou mi docela sympatičtí, ale nás od Hooka děsně serou ekoteroristi, co s plamenným pohledem a zaťatou pěstí jsou schopni zlikvidovat naprosto cokoliv. Ten spad neušetří nikoho.

Stačí se jenom projet po naší rozesmáté krajině a prvák máte pocit, jak kdyby ji někdo zechcal (prej žlutá je pro naši zemi typická barva) a druhák krz černý panely, co dělaj elektriku, není kam šlápnout.

Vietnamci maj jako základní potravinu rejži. U nás je to podle všeho řepkovej volej. Možná taky díky tomu skomírá prodej gutalaxu. Nepotřebujem ho.

Máme taky velice vzácnou elektriku. Pozná se podle toho, že je ze sluníčka, že je dražší než cokoliv, na co si dokážete vzpomenout a že plotýnka varné desky, napojená na tuhle fajnovou elektriku, ohřeje hrnek řepkovýho voleje takovým fofrem, že laxírka je vedle toho louda.

No nic. Jdu vod toho, akorát bych se při pátku rozčílil.

Rath chce z vazby. Nejdřív nabízel, že když ho pustěj, bude nosit náramek. Teď ještě přihodil korále. Njn, pozdě bycha honit, že. Měl zůstat za doktora, dojit zdravotní pojišťovny a byl by v klidu. Řek bych, že si to vyžere až do dna.

Jakási modelína Peštová se svěřila, že když má v devět ráno vypadat vymazleně, musí vstávat v šest. Říkali jsme si, my od Hooka, že tohle by nás mohlo milovat. Tři hoďky si na svůj xicht malovat cizí. To určitě.

My se za to, že jsme za zjevy, nestydíme. Ani z toho nemáme nějaký traumata. Je sice fakt, že občas, když jsem sám, tak pláču, že mne žádná nechce, ale je to vždycky jen chvilková slabost. Ostatně, i Frankenstein měl svoje kouzlo, že.

Ráno drobně chcalo, takže jsem dorazil do firmy dobře naladěn. Zítra budem u Hooka grilovat. Jen tak lehce, industriálně, jako vždycky. Bude to fajn, stejně jako je fajn, že celej víkend prochčije. Příroda se vrací k normálu. Prima víkend. V pondělí, pokud se nepřecpu řepkovým volejem, se uvidíme.

To je vše.

 







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 24-08-12” - 1


    Eva   (26.8.2012 (14.32))

    a ty nový trvanlivý žárovky maj takový hnusný studený světlo... a v tom budeme muset v zimě kvůli těm vypatlanejm euromozkům žít, protože se brzy stmívá



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička