Hook 27-08-12


27. srpna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka si založíme dětskou skupinu. Ministerstvo práce a sociálních věcí nám vyšlo vstříc a připravilo zákon, kterej to umožní. Školek je málo, na jesle jsme už starý, takže dětská skupina bude tak akorát.

Budu tam já, Džesika, Filda, Karlik, Panki, Maya, možná se přidá i Romča a Kamí. Budeme chodit na procházky, na záchod, hrát si v parku na náměstí Hrdinů (teda, až tam vysbíráme hovna) a odpo budem spinkat, abychom byli svěží, měli hladkou pleť a rozesmátý xichty, až se budem přesouvat k Hookovi.

Fakt se na to těšíme a myslíme si, že nás to děsně obohatí. Chtěl se k nám přidat jeden šampónek, ale odmítli jsme ho. Prvák je mu devět a po třech pivech se začíná motat a druhák jsme zjistili, že je v exekuci, což bysme mohli odskákat i my. Pokud bychom si ho tedy přivinuli na ňadra jak zelenou ještěrku, jak říká Kája Mařík.

Mimochodem, bejt v devíti letech exekuovanej je docela nářez. Podle našich smažek, co se motaj ve vládě je to ale správný, jelikož člověk by si měl už odmala uvědomit, že život je svině mocná a nesere se s nikým.

Já si sice občas v duchu říkám, že by stát měl možná nastavit nějaký pravidla, aby se nedělo takovýhle svinstvo, jako zlikvidovat adolescentovi budoucnost, ale pak se vždycky zastydím, protože každej se má starat sám vo sebe a když na to nemá, tak má skočit z mostu a nezaclánět, protože taková je pravda a nemá cenu před ní uhejbat pohledem, jelikož pravda, ta velká Pravda má kamaráda, kterej se jmenuje Mocná ruka trhu a ten vám tak nafláká tlamu, když tím pohledem uhnete, že se pak tejden motáte v bludnejch kruzích a netrefíte nikam. Ani k Hookovi.

Úplatky jsou prej pořád cool. Pořád frčej a jak jsme četli, úředníci si o ně normálně říkaj. Bodejť, líná huba holý neštěstí a pokud se člověk nevozve, musí počítat s tím, že ostrouhá.

Vůbec nám přijde, že v tomhle státě všechno klape, všechno má svůj řád, vo všem se ví a i když budoucnost vypadá, jak kdyby ji namaloval nějakej sjetej psychouš, srát na to. Je potřeba si užívat, dokud to jde, protože jestli je něco jasný tak to je to, že to dřív či pozdějc praskne. Všichni budem po krk v hovnech a pak bude pozdě plakat, že měl bej člověk chytřejší a krást víc, dokud to šlo.

Njn. Víkend proběh v klidu. Nestalo se nic, co by vybočovalo z normálu. V sobotu jsme u Hooka grilovali, v neděli jsme to dojídali, trochu foukalo, trochu chcalo, nějakýho Američana sežral grizzly a Brožová ukázala kozy. Fakt nuda, skoro šeď.

Venku je pod mrakem, takže je jen otázkou času, kdy začne chcát.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 27-08-12” - 1


    Eva   (27.8.2012 (11.51))

    No ale nesmíte zlobit u Hooka, jinak vás šoupnou do Klokánku. Jak může být někdo v devíti v exekuci? To jako že rodiče, tak on taky? S tou Brožovou jsi mě vyděsil. No, mohla by s tímhle hororovým číslem Jirkovi Paroubků zas píchnout v předvolební kampani.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička