Hook 30-08-12


30. srpna 2012, autor skraloup13,



Královédvorská zoo prej přijde o zvířata, neb porušovala etickej kodex pro chov verlyb. Přijde nám to správný, protože padni komu padni a čím kdo zachází, tím také schází. Mluvili jsem o tom včera u Hooka  a shodli jsme se, že to bylo nevyhnutelné. Ostatně, mysleli jsme si to již dávno, ještě než o tom mluvil Taťka Václav Klaus v Davosu.

Akorát nám vrtá hlavou, co se bude dělat s tím množstvím masa. I když, jak jsem čet, masa je prej málo, jelikož je uzavírka na D1 a tak se taková flákota z hrocha bude hodit.

Škoda, že třeba masokombinát Písnice už nefunguje. Měli by práci. Bohužel, teď je tam Malá Hanoj. Možná by tam zpracovali psovitý šelmy. To asi jo. A pak ještě bezobratlé. No nic, že si s tím vůbec děláme hlavu.

Hurikány se prej můžou podepsat na psychice dětí. To je velká pravda. Vzpomínám si, jak před lety hurikán Sandra odnesl celou školku indiánského kmene Čerokiů i s osazenstvem a usadil ji asi o dvacet mil dál na okraj Mohavské pouště. Většina dětí byla z toho zážitku po celý život tumpachová, některé malounko plakaly. Jeden chlapeček se i pokakal. Byl to shodou okolností syn náčelníka Nevšímal si větrů, kterého poté indiánská rada sesadila. Jj, tohle jsou příběhy, které píše sám život.

Syn Erbové a Řepky roste z vody. Jako. Možná by mu měli dát vobčas mlíko, nebo na ně zavoláme sociálku.

Známej na výčepu povídal, že před lety kalifornští vědci zjistili, že nejlepší sex je ve čtvrtek. Ty jo, s tímhle ať jdou kalifornští vědci někam. My si myslíme, že ve čtvrtek to stojí stejně za hovno jako třeba v pondělí. Tyhle výzkumy jsou fakt k ničemu.

Stínovej ministr vnitra za socany Tejc je ve varu, jelikož odvolání policejního prezidenta je prej útok na demokracii. Hele, stínovej Tejc, laskavě se uklidni. Útok na demokracii už dávno skončil slavným vítězstvím Bezskrupulózních. Stačí se jen podívat na smažky, co to tady vedou. Tak si nehoň triko.

Mno, musím utíkat, tak jen ještě na konec taková drobnost. Co prej si nemáme zapomenout přibalit na vycházku s miminkem. Odbornice Petra Blažková z serveru bety.cz se nad tím zamyslela, sestavila seznam neuvěřitelně dlouhej, ale to podstatný, zřejmě z neznalosti celé problematiky, vynechala.

Takže. Na vycházku s miminkem si vemte čtyři lahváče, cigára a empétrojku. Pak máte celkem slušnou šanci, že to přežijete. Vše ostatní, včetně miminka, můžete nechat doma.

Vypadá to, že dnes bude pěkně. Rosnej bod se krčí kdesi v hlubokém osamění, izoterma se líně protahuje a kapičky potu na ustaraných čelech vlídně osušuje bríza proudící z Alp. Lidé jsou usměvaví a přátelští. Až to po o všechny zechčije, budou nasraný nakvadrát.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička