Hook 03-09-12


3. září 2012, autor skraloup13,



Tak nám začlo září 2012 a Jirka Paroubků se definitivně pomát. To druhý nás od Hooka zajímá víc.

Paroubek je na Azurovým pobřeží a spolu s mnichy cvičí usilovně nádech a výdech, což jsou cviky, jež jednoho omlazují a vracejí tělu svěžest a mladistvou pružnost. Dělá u toho takové podivné pohyby rukou, jako kdyby zaháněl vlezlého ducha a občas, když ztratí rovnováhu, udělá neznatelný úkrok stranou, případně upadne na zem. Víte, to, že někdo cvičí až tak špatný není, ale myslet si, že v šedesáti budu za mladýho prince je pošetilé. V šedesáti mohu být za muže středního věku, pokud mám dost tolerantní vokolí. Tohle vracení času ze strachu, aby se mi nezaběhla o dvacet let mladší stará je fakt na hovno. Navíc, když někdo vypadá jak Paroubek, tak žádný cviky nepomůžou. Možná tak odvízt na sál a kompletně přestavět. Nicméně na tohle medicína ještě nemá. Bohužel, nebo spíš bohudík.

Jeden známej se taky pokoušel zastavit čas. Nepustil se do cvičení, ale do drožďovejch masek na noc. Koupil ňákej prošlej matroš v Lidlu a fakt ho to omladilo. Ve svejch pětačtyřiceti měl najednou tlamu samej beďar. (Beďarem myslím uhra, tedy jako akné.) Držku měl pupínkovatou jak zaraženej pubescent, ale jinak žádná sláva.

Pleška, popelníky na vočích, fofr klacek a nedomykavost močové trubice – to všechno mu zůstalo. Snad ještě, že z tváří mu vanula vůně kynutýho těsta. Prostě byl tenkrát dost nešťastnej a my jsme z něj měli děsnou srandu. Jo.

Byl jsem upozorněn na reportáž serveru super.cz, kterou sepsal redaktor J. Čeladník. Nějakej zpěvák Horváth a zpěvák Franc byli na dovče v Itálii a Čeladník o tom napsal.

Víte, ono i blbě psát se musí umět. Já sem teď hodím jeden odstavec od Čeladníka a pak ho přepíšu. Ono když už tedy psát jak kretén, tak pořádně. Zůstávat na půli cesty je nečestné a nesportovní (Mirek Dušín).

 

Čeladník:

Oba dva zpěváci se snažili každý den plavat na přibližně tři sta metrů vzdálený ponton, kde pak plánovali společně pikle na případnou další dovolenou, ale i spolupráci a slíbili si, že se určitě brzy zase potkají. V tomto momentu došlo ale k dost dramatické situaci. V jednu chvíli byly v bezprostřední blízkosti hejna nebezpečných medúz, které kolem pontonu plavaly. Z nepříjemné polízanice oba nakonec naštěstí vyvázli bez újmy.

 

Zelený Škraloup:

„Oba dva znamenití zpěváci, kteří svými slavíky, jež skrývají v hrdlech přivádějí do vytržení několik lidí napříč politickým spektrem, snažili se ze všech svých mladých sil plavat. Snažili se plavat asi tři sta metrů, protože v této vzdálenosti byl osamělý ponton. Když se jim podařilo dostat se na tento ponton plaváním, který byl asi tři sta metrů vzdálený vzdušnou čarou od mořského pobřeží, plánovali pikle, které po naplánování ukuli. Tyto pikle se týkaly další dovolené, protože o tom víme vše. Pak si oba zpěváci podali ruce, pevně si je stiskli, zahleděli se jeden druhému do očí a slavnostně si slíbili, na pontonu tři sta metrů vzdáleném od civilizace, že v budoucnu nejen že spolu budou spolupracovat, ale že se i potkají. V tomto pohnutém momentu došlo k neuvěřitelně dramatické situaci. V jednu nepostřehnutelnou chvíli byly v bezprostřední blízkosti hejna nebezpečných medůz, které dokáží ohrozit též tanker plně naložený. Hejna míjela ponton tři sta metrů vzdálený, ale naštěstí na ponton nevylezla, protože v tom případě by i tři sta metrů vzdálené mořské pobřeží bylo nekonečně daleko. Celý národ byl v šoku, ale oba dva zpěváci nakonec, navzdory a naštěstí vyvázli bez jakékoliv i nepatrné újmy a dál nás všechny, co jsme s nimi byť i nepřímo prožili tento hrůzyplný okamžik, budou oblažovat tóny, jež ucházejí z jejich zlatých, slavičích hrdel.“

 

Jistě jste si všimli, tedy pokud jste to dočetli, že můj výtvor je dvakrát delší a mnohonásobně pitomější, než Čeladníkova storka. Jj, všechno se holt musí umět. I bejt za kreténa.

Dnes je první školní den. Doufám, že všichni máte chleba s máslem v kapse a v recyklovaném oblečení děsíte okolí. Bude chcát, ale jen neznatelně. Aspoň myslím.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 03-09-12” - 4


    Eva   (3.9.2012 (10.26))

    Hooku, ty jsi úžasný!!!! Dala jsem si to hned dvakrát a válím se tu smíchy...


    Radka V.   (3.9.2012 (15.19))

    Hele Hooku, vím, že je to ode mě už vohraná vesta, ale jsi fakt dobrej!Nevím, jestli by to nebylo pod Tvojí úroveň, ale mohl by jsi obeslat plátky jako Blesk, Chvilka pro tebe apod. Nemůžu si pořád najít ten svůj časopis a pokud by byl pod Tvou taktovkou, pořizuji si roční předpalatné a to i bez bonusu o)))


    Eva   (3.9.2012 (17.19))

    Radko, vždyť já už se snažím Hooka nakontaktovat na jednu nakladatelku, tak snad budeme dávat k Ježíšku jeho knihu...


    skraloup13   (4.9.2012 (11.52))

    ehm... chvála těší, jasně, ale nevím, jestli je zasloužená... Radka V. - není pod mou úroveň psát pro bulvár, akorát tam nikoho neznám a nevím, komu se nabídnout... jsem plachý :-) Eva - o5 kuješ pikle? :-) :-) díky...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička