Hook 12-09-12


12. září 2012, autor skraloup13,



Doktor Vrána z Přerova je nejvýkonnější terénní exekutor v zemi. My od Hooka ho děsně obdivujem, protože rozjel byznys nevídanej. Byl teď trošku popotahovanej, jelikož vybílil byt komusi, co nic nedlužil, ale to se v tom množství ztratí. Jeho továrna dělá šedesát tisíc exekucí ročně, téměř za čtyři miliardy, tak se není čemu divit.

Navíc se ušlechtilý doktor Vrána, kterýmu jde primárně o spravedlnost, o nastolení práva a pořádku v této naší zaplevelené zahrádce hájil tím, že od někoho slyšel, že u těch lidí byl dlužník snad jednou či dvakrát na návštěvě, takže logicky předpokládal, že věci, co v tom bytě jsou, jsou jeho.

Venku začlo báječně chcát a doufám, i když nepřeji nikomu nic zlýho, že Vrána přijde do pekla.

Po Náchodsku běhá vopice a nevypraný trenýrky krále rock´n´rollu nenašly kupce. Přemejšlím, co mne rozrušilo víc. Asi ty trencle, protože s vopicema je potíž a lepší si jich nevšímat, jelikož jsou hbitý a lstivý. Prej ty spoďáry byly zašedlý, měly vydělat čtvrt mega a zájem o ně byl mdlý.

Abych řek pravdu, použitý trencle bych nechtěl ani zadarmo. Navíc preferuji prádlo pletené, funkční, savé a s drobným vzorkem.

Léčba rakoviny by měla prej bejt v nadstandardu. Ty jo. Doufám, že to pravda není, ale jinak jistou logiku to má. Když už má někdo tu kliku a chytne raka, měl by si za tu vyjímečnost připlatit.

Černej humor? Ani neee. Spíš takovej béžovej, vyblitej.

Možná jste si všimli, že se kapku odmlčel Tomio Okamura. My od Hooka samozřejmě víme proč, protože jsme s Tomiem ve styku a neustále si něco vyměňujem. (Většinou urážky.)

Tomio byl zaneprázdněn, protože převáděl čínské znaky do morseovy abecedy. Dalo mu to zabrat, ale zvlád to. Svěřil se nám, že to byla větší fuška, než když soutěžil s Chuckem Norrisem, kdo napočítá rychlejc do nekonečna. (Tenkrát Tomio vyhrál, ale bylo to prej jen o dvě čísla.)

Zítra je u Voka Sto zvířat. Doufám, že nebude chcát, protože přemejšlím, že bych se tam vydal. Jedna z mála kapel, u kterej se vrtím.

Musím končit, neb přestavět kapitalismus zpátky na socialismus dá fušku. Moc práce.

Dnes bude chcát celej den. Nemá cenu si nic nalhávat. Asi proto jsem si po měsíci nevzal deštník.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička