Hook 19-09-12


19. září 2012, autor skraloup13,



Kalifornští vědci se nám odmlčeli, ale to jen proto, že potřebovali dotáhnout do konce studii, na kterou dostali grant od pěstitelů nevím už čeho. Včera zveřejnili výsledek náročného zkoumání, totiž že nakrmená mořská vydra ovlivňuje globální oteplování a to tak, že moc.

My od Hooka tyhle infa hltáme, neb nás to utvrzuje v tom, že svět je složitější, než se povrchnímu pozorovateli sedícímu na zahrádce před Hookem může zdát. Kamarád říká, že svět je složitej jak Rubikova kostka, ale málokdo si to dokáže přiznat, neb by se z toho moh pomátnout. (Je to vůl. Jestli, tak svět je složitej jak Tleskačův Ježek v kleci.)

Brněnští vědci, snad že se zastyděli, že nic nemaj přišli s tím, že hladovej brabenec rozvrátil ekosystém na Blanensku, ale to je trága lokálního významu, která na nakrmenou mořskou vydru, co hejbe celou planetou nemá.

Policisté, kteří jsou momentálně v obrovským smyku zjistili, že otravy alkoholem spolu souvisejí. Dokonce se jim podařilo pojmenovat společný prvek, který všechny případy maj, což je fakt úžasný.

Policejní tisková mluvčí řekla, že onen prvek pojmenovali, zapsali na papír, založili a nemůžou ho najít. Momentálně celý tým Metanol prohledává anály, protože bez znalosti společného prvku hrozí, že celé vyšetřování bude přešlapovat na místě. V policejním žargonu – že nastane tzv. ploužák. Podle mě je celej tým Metanol dost v prdeli.

Jo, anál je letopis, pro všechny, co si myslej, že jsem latentní úchyl.

Jakejsi starosta z Nemanic má skvělej job (čti kšeft), jelikož jezdí po pumpách a dává majitelům rady, co by jako měli zlepšit. Bere za to sto litrů měsíčně a je vysmátej jak lečo. Majitel pump prohlásil, že si starosta Bartošek ty prachy zaslouží, neb mu jeho rady děsně pomáhaj.

Naposled prej, když doporučil, aby vedle Snickers začli na pumpách prodávat i Jogobello s obživlejma rozličnejma kulturama, zvýšila se mu výtoč naturalu o tolik, že to bylo poznat.

Ne že bysme Bartoškovi záviděli, ale myslíme si, že je za tím něco moc temnýho. Džesika mi včera na výčepu u Hooka povídal, že je za tím nějaký zkurvený svinstvo.

Pětadevadesát procent žen si prej všímá toho, co chlapům leze z kalhot. Budu se na to muset nějakej ženy zeptat, jestli to je pravda, protože se mi to nezdá. Z osobní zkušenosti vím, že modelíny, alespoň teda ty, co se kdy motaly okolo mne, vždycky jen zajímalo, proč se furt nalejvám pivem, nechci si s nima povídat, proč před nima prchám, proč na noc jím česnek, proč se před spaním nezuju, proč jsem prostě takovej děsnej dobytek.

Musím říct, že jsem jim to nikdy nevysvětlil, protože umím zachovat tajemství.

Chtěl jsem včera zajít do Voka na koncík, ale jelikož jsem usoudil, že tam bude děsně narváno, tak jsem zůstal doma u Hooka. Půjdu tam jindy.

Chčije. Trvale, usilovně, vydatně. Jsem nadšen.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 19-09-12” - 1


    Eva   (19.9.2012 (18.00))

    Takže, když vydry přestanou žrát, bude tu doba ledová? Mám pocit, že náš stát neřeší problémy, ale pouze hasí. Způsob označování lahví s kořalkou, který dnes uvedl Nečas, považuji za logický. Ale proč toto nezavedli už dávno místo kolků, s kterými se obchoduje? Stejně tak bude muset nějaké dítě spadnout do kanálu nebo se stát vážná nehoda kvůli ukradené dopravní značce, aby se naši zákonodárci rozhodli něco udělat se systémem výkupu barevných kovů ve sběrných surovinách. Jakože by už nemohli vykupovat evidentně kradené věci. A mohla bych pokračovat, ale to bych se zase vytočila:-))))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička