Hook 20-09-12


20. září 2012, autor skraloup13,



Četli jsme, my od Hooka, že objevili nelegální stáčírnu v jakémsi baráku kousek od hřbitova. Prej to fungovalo jako velkoobchod s množstevníma slevama a když byl odběratel věrnej, dostal dárkovej poukaz a moh si zdarma vyžádat služeb firmy Soumrak.

Firma Soumrak se zabývá pohřebnictvím a na zmíněném hřbitově má pronajato několik vymazlených parcel, jež jsou ve stínu a dobře se na nich hloubí rovy. (Na parcelách je černozem se sympatickou kyselostí.)

Tohle nám přijde navýsost symbolické, čemuž jsme rádi, protože doba si symbolů žádá. Včera jsme o tom na výčepu mluvili zevrubně a shodli jsme se, že pokud se člověk nemá k čemu upnout, je takovej darebnej, nesvůj, roztěkanej a je schopnej dělat různý píčoviny.

Jistě víte, že symbol je předmět nesoucí hlubší, skrytý význam. Pro mě je třeba symbolem dobře natočenej Gambriiinus. Provází mne celej život a i ve chvílích nejtěžších mne nikdy nenechal ve štychu. Naopak. Neustále mi otvírá nové obzory a ukazuje nové cesty, které sice většinou vedou do prdele, ale já jsem šťastnej za to, že vůbec někam vedou.

Kámoš zase miluje firmu Orion. Fascinuje ho její znak. Dostal kvůli tomu u Hooka plot, protože celej hajzl pokreslil kosočtverci. Pak nás tam vodil a ptal se, kterej se nám líbí nejvíc. Kámoš, kterej už není kámoš, mi přijde jako úchyl.

Četli jsme, že jakejsi farmář odpustil Rihanně, že na jeho pozemku odhalila kozy, který tam měl přikrytý před poledním sluncem. Fakt jsem rádi, že i v této pohnuté době si lidé dokáží odpouštět.

Včera jsme taky mluvili vo tom, jak poznat, že ve vztahu dvou dosud se milujících osob něco skřípe. Přiznám se, že já o tomhle tématu vím hovno, protože mám rád klid, ticho a zakouřenej byt, ale jeden známej, kterej se vyzná řek, že to jde poznat snadno, jelikož se začnou vysílat signály.

Dost jsem na něj koukal a vrtěl hlavou, protože signály co vím vysílaj akorát emzáci z Pluta, ale on mi řek, že jsem blbej a dal mi příklad.

Prej je nutný všímat si maličkostí. Nepostřehnutelnejch drobností, který nakonec složí celej obraz, jenž je většinou neradostnej. Že třeba když mu stará přišla po třech dnech nepřítomnosti domů, uválená a voslintatná byl to pro něj, vnímavýho pozorovatele signál, že se něco děje.

Asi na tom něco bude, ale přijde mi to děsně komplikovaný. Mně osobně naprosto stačí, když po třech dnech dorazím domů voválenej já a fakt nestojím o to, aby mi takhle do bytu chodil ještě někdo další, cizí.

Duševní klid Krainové je prej v troskách. Můj taky a co má jako kurva bejt?

Dnes to vypadá docela fajn. Jako na obloze. Možná dnes fakt chcát nebude. Ale nespolíhal bych na to.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 20-09-12” - 1


    Eva   (20.9.2012 (18.32))

    Tak to byly fakt signály na pováženou. Předpokládám, že měla taky tričko naruby, cucfleky na krku a tak divně smrděla. Jestli si ten tvůj kámoš ty signály vysvětlil správně, tak firma Soumrak asi měla další kšeft.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička