Hook 21-09-12


21. září 2012, autor skraloup13,



Prej že až čtyřicet tisíc nemovitostí musí mít nově nejen střechu a vokna, ale i energetickej štítek. My od Hooka jsme se tomu včera smáli dlouho a nahlas, než jsme zjistili, že to ti zmrdi myslej vážně.

Trošku jsme kolem toho zagůglili a vylezli nám věci, který by nevymysleli ani kluci z Monty Python.

Takže – musíte mít na bejváku štítek, kterej stojí asi šest litrů. Jelikož si to teď hned musí pořídit spousta majitelů, tak cena vyleze na dvojnásobek. Až to budou mít všichni a se štítkama si ti zmrdi budou moct vytřít prdel, spadne cena z5.

Štítek vám určí, kolik protopíte. Neurčí to ale přímo, musíte použít výpočet. Výpočet sám je jednoduchý, pokud jste tedy studovali Matfyz, ovládáte integrální počet a netopíte se v diferenciálních rovnicích prvního stupně. Kurva!

Když se konečně doberete výsledku, vyjde vám jakási cifra, jež je přibližná a nesouhlasí s ničím. Navíc tým, který štítky prosadil upozorňuje, že pokud přes zimu větráte, je celý výpočet na hovno.

Jo, energetický štítek lze nahradit předložením tří ročních faktur za energie, ověřených dvěma nezávislými notáři.

Známej včera povídal, že se to u baráků nezastaví. Nově by se prej takto mělo začít označovat oblečení. Štítek na něm by byl z hnědého manšestru, obdélník dvacet na třicet, byl by přišitý na zádech a mimo energetické odolnosti by obsahoval adresu, rodné číslo, pin ke kartě, velikost zůstatku na účtu a dosažené vzdělání.

Proti tomuto se zvedla vlna protestů, v jejichž čele jsou pánové Kelvin a Clain, kteří prohlašují, že když tohle přišijou na svý vytuněný modely, tak že jejich zákazníci budou vypadat jak s prominutím banda čuráků. No, mohl bych se teď pustit do úvahy, jakže vypadaj jejich zákazníci teďkonc, bez štítků, ale nechci zahltit soudy občanskoprávními spory.

Víte, tady už pomalu končí sranda. Mám neodbytnej pocit, že ti zmrdi nahoře zkoušej, co všechno vydržíme. Nevím jak vy, ale já si už pomalu sahám na dno.

Vláda zakázala vývoz tvrdýho chlastu. Eu totiž vyslovila takovéto přání a přání EU je nám rozkazem. Musíme, potažmo naši představitelé musí chránit obyvatele okolních zemí. Je to tak správné. Když se zjistilo, že v dováženým žrádlu z Polska je posypová sůl, nezarazili naše smažky nic, protože poslední, na co by se ohlíželi, je českej lid. Fakt by mě už srali kdybych nevěděl, že jsme první stát, kterej má komplet emzáckou vládu.

Gott prej skákal na trampolíně, intimní partie Marešový, který vídal jen Leoš teď vidí každej, kdo má připojení na net a Aneta Langerová ukázala buclatá stehna.

Z těchhle „pikošek“ (ako vraví ozajstný chalan Miro Žbirka) mě zajímá snad jen ta první. Představa božského Káji, jak se s xichtem unaveného zombíka zmítá na trampolíně a snaží se nezahynout, mne naladila moc. Dokonce se mi i pozvedl levý koutek, takže citlivý pozorovatel by poznal, že se malounko usmívám.

O víkendu bude hezky, protože jedu do Orlických hor. Chcát bude jen v noci, aby nepřeschl pažit. Užijte si všeho. V pondělí snad.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička