Hook 26-09-12


26. září 2012, autor skraloup13,



Náš Taťka Klaus, co je teď v Yorku, aby zbytku světa poradil, kam se vrtnout, se včera skvěle otřel o Nečase. My od Hooka tohle milujem, když někdo s úsměvem cherubínka a s vyvalenejma upřímnejma vočima druhýho potápí. Když se ho reportér mimo záznam ptal, proč to dělá, Taťka řek, že ho prostě baví podjebávat. Že je to taková jeho přirozenost.

Ono obecně platí, že člověk něco jinýho říká a něco jinýho myslí. Teda – my od Hooka do týhle party nepatříme, protože my, když si řeknem vo pivo, tak chcem pivo a ne citronádu, ale jinak je přetvářka rozšířená jak nakaženej chlast.

Je to si myslíme chyba, protože když něco pojmenujete přímo, tak předejdete mnohýmu nedorozumění. Známej si třeba nedávno dal pivo v jedný knajpě v Libni, lok si a málem to s ním fláklo. Místo aby řek, že je to hnusný jak prdel, vysoukal ze sebe, že to pivo je takový zvláštní. Výčepák, nadšen asi, že nedostal  přes držku ho začal zásobovat tempem na poměry v Libni nevídaným, takže známej si odnes retardovanou opici a katar žaludku.

Ženské skupiny mající až několik členek důrazně protestují proti tomu, aby se ropný a plynový vrty nazývaly ženskými jmény. Prej je to uráží a vrhá do jakési apatie a celkové trudnomyslnosti.

Tohle my od Hooka docela chápem. Navíc, aby se ďoura do země jmenovala třeba Maruška, nám přijde pitomý. Mimochodem, asi před měsícem jsme navrhovali, že by se tunel Blanka moh jmenovat Kalousek. Nedošlo k tomu jen proto, že prej Blanka není Mirdy hodna, neb umí tunely mnohonásobně větší.

V San Francisku prej po dlouhejch tahanicích povolili stavět garsonky, který maj jen dvacet metrů čtverečných. Amíci by se měli naučit skromnosti a pokoře, protože my na takovýmhle placu vystřihneme tři plus jedna s lodžií a sklípkem na brambory a vovoce. Přijdou mi tam za mořem nějaký zpovykaný.

Jakási Kudláčková prej omdlela. No, Kudláčkovou neznám a normálně bych to přešel, ale ona prej jak omdlela, tak po tom omdletí, asi za deset minut, ještě navíc upadla do bezvědomí. Je fakt, že já když omdlím, tak normálně funguju a nikdo na mně nic nepozná, ale stejně mi to vrtá hlavou. Musím se večer na výčepu zeptat Džesiky, co si o tom myslí. Pokud ho teda stihnu ještě před tím, než jako vždycky ze samej radosti, jak mu to táhne, omdlí.

Pink nám prej příští rok v O2 Aréně sdělí pravdu vo lásce. Asi Pink teďkonc naseru, ale já vám tu pravdu prozradím teď. Pravda vo lásce je taková, že láska je celkově k ničemu. Tedy k hovnu. Akorát komplikuje život, zapříčiňuje kolísavost v docházce k Hookovi a celkově jde o stav značně vysilující. Pokud už někdo chce bejt za masochistu a něco takovýho potřebuje, navrhoval bych jako placebo nějakýho koníčka, protože když se třeba zamilujete do sběru pivních tácků, můžu vám garantovat, že zůstanete duševně svěží, bez monoklů, naraženin, výronů, distorzí či fraktur, jež jsou průvodními znaky každého vzplanutí k něčemu, co má vobčanku a chodí po dvou.

Zac Efron přiznal, že byl při sexu s Nicole Kidman nervózní, jelikož prej není zvyklej, aby ho při tom pozorovalo tolik lidí. Má sbírat tácky, blbeček.

Dnes bude chcát až odpo, jelikož dopo se musím poflakovat venku. Jestli myslíte, ža mám tam nahoře protekci, tak se vyjímečně nemýlíte.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička