Hook 27-09-12


27. září 2012, autor skraloup13,



Včera to prej ve Sněmovně jiskřilo, což je eufemismus pro nadávky a oplzlosti. My od Hooka se tím bavíme, ale jenom trošku, jelikož je to, když se nad tím bez emocí zamyslíte, vlastně docela smutný.

Radek John se s Mirdou Kalousků dohadovali, kdo se z nich trefí či netrefí do hajzlu, Vítek Bártů se svým uplakaným mutujícím hlasem včelky Máji u toho sekundoval a celé to bylo povýsost tragické. Nakopat jim prdel všem.

Jo, probral se schvácený Heger, jinak ministr zdravotnictví a řek, že daň na chlast by se měla dramaticky zvednout, jelikož prvák máme alkohol levnej a druhák pětadvacet exitů je prd, protože to neřeší bytovou otázku a statisticky je to naprosto bezvýznamné.

Když ale chlast pořádně voserem, povídal, bude si každej tu svou samohonku pálit doma a bude tolik votrávenejch, že když pak půjdete ve středně velkým městě v poledne na procházku, nepotkáte nikoho. Moc se na to těším.

Čet jsem, že se Taťka Klaus potkal s Brožovou a nabídl jí místo u Ústavního soudu. Čet jsem dál, jestli to byl flek svačinářky či roztleskávačky, ale pak jsem zjistil, že nejde o Káťu Brožovou, co má nachlazený kašlající kozy, ale o jinou Brožovou, čímž se Brožové, té druhé, hluboce omlouvám, protože jsem ji nechtěl dehonestovat a ani jinak trápit.

Jedna maminka se na jednom lékařským serveru ptala, jestli je normální, když se kojenec loupe. Milá maminko, není to normální. Je to divný a nechutný.

Dnes měla bejt v Praze generální stávka zemědělců, ale nebude, protože na ni nikdo nechtěl přijet, jelikož je blbý počasí, zima, fouká a navíc na Nově dávaj od desíti Žabího prince v Yorku. Dost nás to mrzí, protože jsme tam my od Hooka chtěli vyrazit, jelikož tyhle akce jsou docela slušný kalby, je na nich prdel a kluci venkovský většinou dovezou kvalitní matroš, protože se v pěstování vyznaj.

Francouzská vláda chystá zákaz slov matka a otec. Dost lidí si kvůli tomu klepe na čelo, ale nám od Hooka se to líbí. Akorát bysme těch slov zakázali víc.

Ostatně, včera jsme vo tom mluvili, jaká že slovní zásoba je potřebná, aby vám zajistila přežití v tomto nelítostném světě.

Zjistili jsem, že toho tolik nepotřebujete. Abych řek pravdu, stačí vám vyjadřování kojence. Prostě, když jsme to osekali na krev, musíte znát tohle:

1/ Eště.

2/ Kurva, eště.

3/ Kam bys chodil.

4/ Neser.

5/ Nemám.

S touto slovní zásobou přežijete každou nám známou životní situaci.

Hele, dnes odpo točíme u Hooka Paroubka. Máme k tomu vybranou hudbu, až to sestřihnem, bude to pecka, Včera jsme se tomu s Márou řezali až do dvou do rána. Potřebujem, abyste dorazili. Aspoň někteří. Počasí je tak akorát, bude to lehce depresivní, bude guláš, bude sranda (možná), bude to fajn. Potřebujem vás aspoň dvacet. Sraz okolo páté, natáčet se začne o půl šestý, abysme ještě chytli světlo. Tak nezlobte! Olblečení libovolný, bude to černobílej art. Masek máme haldu.

Venku je bouřlivo, což je skvělý, jelikož to jednoho povznáší. Chčije ze všech stran, jak jsem v to celý týden doufal.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 27-09-12” - 1


    Eva   (27.9.2012 (19.32))

    Taťkova snaha na sebe za každou cenu upozornit už přerostla v chorobu. Horší, že ty jeho excesy odnášíme my všichni. Asi čteme stejný noviny (a kupodivu i stejný net:-))), takže o tom jak Husákovy děti půjdou do Dědovy mísy jsi asi taky četl.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička