Hook 28-09-12


28. září 2012, autor skraloup13,



Dnes je červenej den, takže bych správně nic psát neměl, jelikož píčoviny skládám jen v dny všední, ale zas je pátek, takže nevím, jsem rozkolísán, celkově zmaten a podivně roztěkaný.

Nevím, jestli za to může včerejší rozpustilý joint, ale to je celkem šumák. Pravda je, že jsem se včera bavil moc a jelikož se i malounko stydím, i když nevím proč, myslím, že proběhl podařený večer.

Hájek, který nepochází z opice ale z gekona dopsal knihu, která se jmenuje Smrt v sametu, vyjde v listopadu a bude o tématech zásadních, protože jiná témata pan Hájek, který nepochází z opice ale z gekona, neakcentuje.

Mimo jiné se tam zmíní i o konci světa, který prý nastane takovým fofrem, že ani nestačíme dopít pivo. My od Hooka jsme docela zvědaví, co zas Hájek vyblil za píčoviny, protože tak erudovaného, sečtělého a hloubavého člověka by jeden pohledal. I Tomio Okamura se o Hájkovi, která nepochází z opice ale z gekona vyjádřil pochvalně. Že prej, kdyby si měl vybrat laboranta, kterej by mu při přeměně hovna v ještě větší hovno míchal roztoky, šáh by právě po něm. Myslíme si, že tak silné prohlášení mluví samo za sebe.

Ben Affleck, má prej zázračný spermie. Tvrdí to jeho stará a my od Hooka tomu věříme, protože jsme se na několika mítincích s pár spermiema Bena potkali a fakt jsou chytrý moc. Některý již v druhém roce života dokázaly číst. Fakt síla a Benovi gratulujem, jelikož bejt zrůda je vyjímečný a krásný.

Musím jet za chvíli do Brandejsa a pak pro maso, protože budu grilovat, jelikož se mi to líbí. Ufff, ještě jsem po včerejšku nějakej malátnej, myšlenky se mi toulaj jak nedávno viděná pětice vlků v Krkonoších, na horním patře mám sucho a oči mi cinkaj jak duhový kuličky. Zjistil jsem, že když chcete žít život naplno, tak je to docela vysilující.

Jo, děkujem všem, co včera přišli na natáčení, děkujem i těm co nedorazili, děkujem prostě všem, protože na něco jiného momentálně nemám sílu.

Až to sestřihnem, dáme odkaz. Užijte si víkend, buďte v poho, ničeho se nebojte a pamatujte – může vás to zechcat i několikrát za sebou, ale vždycky, a to je to krásné, vždycky nakonec uschnete.

Kurva, to bylo fakt hluboký.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička