Hook 01-10-12


1. října 2012, autor skraloup13,



Postřelili nám Taťku největšího a na youtube máme vymazlený video. To jsou asi nejdůležitější zprávy tohohle víkendu. Když teda pominu to, že jsem se ze samé radosti zmazal dvakrát za sebou takovým způsobem, že jsem včera musel vyhlásit ramadán, protože taky nevydržím všechno, zdraví mám jen jedno, nervy chatrný, krok vratkej a zdaleka mi to už nemyslí tak, jako mi to myslelo před několika málo lety.

Taťka to dostal kamsi na komoru, naštěstí jen plynovou pistolí a jelikož v pistoli bylo málo plynu, protože střelec je na podpoře a nemá na vyhazování, tak to Taťku jen tak jako pláclo. I tak je to ale blbý, protože na prezidenty se střílet nemá, kam bychom přišli, pořádek musí bejt a já osobně si myslím, že bohatě stačí prezidenta poslat kamsi a prach a broky si šetřit na onačejší zvěř. Celý to bylo takový něšťastný a je s podivem, že onen atentátník vůbec Václava zasáh, protože mířit neumí, celkově je levej a jak nám pod slibem absolutního mlčení prozradila jeho dívka, prej se dotyčnej netrefí ani do vody, když vypadne z loďky a že ona sama z vlastní smutné zkušenosti ví, že se netrefí prakticky nikam. Že se s ním rozejde.

Video „JYRKA WOE“ se nám myslím povedlo, protože jsme do toho dali vše a na výsledku je to znát. Koukal jsem, že když si to vyhledám na youtube, tak je tam nějakejch 129 zhlídnutí, ale jako správce vidím, že jich už máme 350, jelikož k videu samotnýmu to naskakuje se zpožděním. Myslím, že je to fajn, že je to prima a tudíž vám všem děkujeme moc. Deset tisíc kliků, což je náš cíl, máme prakticky nadosah.

Do Česka se vrací kdysi vyhynulý mohutný pratur. Je velkej asi jako dva jeleni Sika, když stojej na sobě, dvakrát tak dlouhej, má zahnutý rohy, obrovskou sílu a nesnášenlivou povahu. Členové všeobecně prospěšné společnosti „Česká krajina bez lidí“ ho vysaděj do volné přírody. Slibujou si od toho, že tato nebezpečná šelma konečně umravní i poslední zbytky těch, co se ve volnu procházej venku. Všichni teď budem sedět doma, krajina se vzpamatuje a bude to moc krásný.

Třetina manželství prej považuje sex za dřinu a povinnost. K tomu se toho moc říct nedá – snad jen, že každá mince má dvě strany a že holt soužití není bohužel jen o té nedělní huse se šesti, ale má i své stinné stránky.

Venku bude chcát, to je jasný jako máloco. Mně je to ale celkem jedno, neb jsem ještě takový celý malátný.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 01-10-12” - 1


    Eva   (1.10.2012 (11.23))

    http://www.youtube.com/watch?v=rzf6OK2cFfs dávám link na to video, je fakt vtipný... měl bys ho dát do textu...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička