Hook 03-10-12


3. října 2012, autor skraloup13,



Zejtra začnou dny Kanady v Praze. U nás v baráku začly už dnes, protože když jsem ráno zavíral dveře, zasral jsem se od vnější kliky tak nevídaně, že jsem se musel vrátit a vydrhnout dlaň Savem s příchutí jabka. Smrdím teď jak Zlatá reneta a nabral jsem zpoždění, takže tady na tohlencto mám sedmnáct minut a tudíž se smiřte s tím, že budu psát ve zkratce, v náznacích a že mnohé nedopovím.

Hateman Hašek se zúčastnil jakési debaty, kde se ho kdosi ptal, jestli je jako nadčlověk, když má třicet funkcí. Nevím, co velký malý muž odpověděl, ale my od Hooka víme, že tyhle lidi jsou ukutý ze zvláštního materiálu, že jsou zcela jiní a zvládnou sami to, co zvládne průměrně osídlená podhorská vesnice dohromady.

Jeden známej mi říkal, že si myslí, že tihle lidé jsou z adamantia, ale já si to nemyslím, protože adamantia je málo a vystačilo tak akorát na Wolverina. Ostatně, o tomto jsem již psal v jednom z komentů, nevím už kde. Píšu totiž furt samý píčoviny a dost mi to splývá.

Tomio Okamura vydává třetí knihu s názvem „Umění žít“. Knihu ilustroval Pavel Kantorek, tedy jde o jakousi humoristickou publikaci. Asi nezamýšlenou, ale o to se jeden víc tlemí. Tomio to pojal jako slovník, takže třeba pod Té je heslo Tomio a pod O Okamura.

Vždycky to heslo vysvětlí. Tady u těchhle dvou písmen je text stejný. Je to jakási úvaha o tom, že lepší už bejt nemůže, že můžeme bejt rádi, že ho máme a že jestli ho Ornella Štiková s matkou budou žalovat, tak že jim to nevodpustí, protože je miloval vobě, dvakrát je vzal na výlet do Kutné Hory a seznámil je s Koktou, což mu dotyčný doteď nezapomněl.

Mluvili jsme včera u Hooka vo tom, že moderní nádobí děsně ulehčuje vaření a dokonce i při vaření jednomu pomáhá. Šmolda, kuchař vod Hooka nad tím vrtěl hlavou, ale to jen proto, že bydlí v Karlíně a tam tyhle informace přicházej se zpožděním.

Teď už jsou na trhu hrnce, který nejen že vám jídlo vohlídaj, ale i si s váma povídaj, jsou připojený na net a skype, vygůglujou kde co a staraj se, aby vy ste se starat nemuseli.

Kámoš, kterej to všechno poslouchal ale vrtěl hlavou, že se moc pletem, protože on že si taky koupil takovejhle vytuněnej hrnec a když si chtěl uvařit Veselý eintopf a naházel do něj vše, co našel, milej hrnec se vyresetoval, že takovej fialovej hnus vařit nebude a naschvál mu všechno připálil. Vytuněnej kastról šel do nebezpečnýho vodpadu a kámoš opět vaří v hliníkovým ešusu. Mezi náma, von je pokrok a pokrok, že.

Naposled k pátečnímu dramatu velkého Taťky. Tajná zpráva tvrdí, že bodygárd, který viděl útočníka i zbraň se odvrátil, jelikož ten pohled nemohl snést. Tomuhle rozumím moc, protože já když jsem si včera zasejc po čase pustil Noční můru v Elm Street, tak jsem se odvracel neustále, jelikož jsem se bál moc. A když se objevil Freddy, tak jsem to vyp a pustil jsem si Třicet panen a Pythagoras, kde jsem se bál mnohem míň.

Dnes chcát nebude. (To je džouk.)

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 03-10-12” - 2


    Eva   (3.10.2012 (12.57))

    Jakou Zlatou renetu myslíš? Ten film? Anebo to jabko?


    skraloup13   (3.10.2012 (19.53))

    myslím to jabko... jsem takový jednoduchý, většinu věcí beru přes žrádlo :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička