Hook 05-10-12


5. října 2012, autor skraloup13,




Natalie Anna Fussová získala na universitě v Bonnu doktorát za výzkum správného ručního mytí nádobí. Zjistila, že různí lidé myjí nádobí různě a že existují dvě skupiny lidí, tedy že jedni myjí hned po zašpinění a druzí až jim přetéká dřez. Pokud ho maj. Kamarádka Karlik třeba dřez nemá a myje vše v takovým malým růžovým lavórku, původně určeném na spaření pat.

Jo jo jo, přichází doba magorů, kdy idioti přebíraj votěže a emzáci, jež nás ponoukaj ať osobně, či ze satelitních drah, se upřímně smějí.

Já vždycky myslel, že takovej doktorát je za něco a ne za hovno. My od Hooka sice taky jednou dělali jeden výzkum, jak se jako distingovaně zeblejt ze zelenej a nerušit při tom vokolí, ale nikam jsme s tím nešli a rozhodně si kurva neříkáme doktoři.

Ti dementi, co spolu s Fussovou tuhle debilitu vymysleli, dokonce určili typologii myčů. Takže je Super myč, Ekonomický myč a Bezstarostný myč. No to mě poser. Ten první je vytuněnej a má u dřezu vymazlenej výraz a outfit vod Laffita, ten druhej meje bez jaru a bez vody a ten třetí u toho kouří jointa a je mu celý mytí u prdele.

Víte, já si nemyslím, že třeba já osobně nedělám píčoviny. Přiznám se, že dělám a to v míře větší než malé, ale na tyhle modely fakt nemám. Budu se muset zlepšit. Tedy, budu muset kurva přidat.

Náš Taťka největší prohlásil, že to, co se stalo v Chrastavě nebyl izolovanej čin, protože jak mu oznámil Hájek, kterej nepochází z opice ale z gekona, z airsoftovejch pistolí se střílí i jinde. Mno, Taťka by se měl projít v Lánech po oboře, vyluštit si sudoku, dát si svařák, napsat nějakej novej sloh a trošku se srovnat. Bylo toho na něj asi moc.

Obermannová je zpět. První kniha vo Havlovi zabrala, takže vydává další. Tohle mne fascinuje, jak i figura, která nedokáže napsat ani návod na kulmu může bejt v kurzu, když si zvolí dobrý téma. Já sice vím, že platí to, že když jeden neumí psát a chce bejt prodávanej, musí smolit text vo něčem, co je nechutný, ale stejně. A ještě si říká spisovatelka. Neuvěřitelný.

Jedna modelína se ptala, jestli když má přítele o padesát let staršího, tak jestli to bude fungovat. My od Hooka si myslíme, že určitě bude, pokud ráda tlačí vozík.

Soutěž Miss piva pořádaná v Žatci skončila, protože se nepřihlásila žádná soutěžící. Ne že by holky nechtěly, ale podmínku vypadat jak půllitr s uchem nesplňovala žádná.

Dost nás to mrzí. Nás od Hooka, protože kdyby to rozšířili i na chlapy, mohli bysme se přihlásit všichni, co děláme zewling na výčepu. Akorát jeden kámoš, kterýmu nedávno upravovali odstálé ušní boltce, jelikož při silném bočním větru neustále sklouzával z chodníku do vozovky, by moh jít tak akorát za štůc. (Půllitr bez ucha.)

Jyrka woe má na youtube už přes šest set zhlídnutí. Děkujeme moc. Je to víc, než má Táňa Fischerová podpisů na prezidentskou kandidaturu. Dohnat a předehnat. Tak to má bejt.

Dnes bude hezky, pokud tedy považujete za hezký, když chčije. Užijte si víkend, i my si ho užijem. Já tedy určitě.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička