Hook 10-10-12


10. října 2012, autor skraloup13,



Ornella Štiková, která se neustále víc a víc podobá své matce, takže i blízcí přátelé si je pletou a vzniká u toho mnoho komických situací s nádechem smutku, si pořídila novej outfit za svý a EU rozhodla, že bude pokutovat firmy, které ve svém vedení nebudou mít dostatečný počet žen.

Obě zprávy jsou to tragické a důležité. My od Hooka se jich letmo dotknem. Prvák – Ornella se asi nechala v Holešovické tržnici napálit. Sdružení vietnamských prodejců čehokoliv je plné lstivých malých chlapíků a neplatí, že když neustále melou „moc sluší“, vypadáte v těch hadrech, které když se jednou vyperou v Perwollu zmizí i se skvrnami, dobře. Osobně si myslíme, že v tom, co si Ornella pořídila, vypadá jak postarší hérečka z čukotského etnodokumentu.

Druhák – pokutovat firmy za to, že nemaj ve vedení dost ženskejch nám přijde správný. Mimochodem, u Hooka dělá z chlapů jen Filda. My ostatní chlastáme a je to tak v pořádku, protože ženský by se měli vohánět a starat se a chlapi by měli rozjímat a přemejšlet vo věcech, na který ženský v tom kolotoči, kterej den co den zažívaj, nemaj čas. EU prostě vykročila správným směrem a je nepochybné, že ti, co tvrdili, že Brusel bude ve sračkách a na lopatě do konce příštího roku, se šeredně spletli, neb to bude mnohem dřív.

Sobotka, šéf socanů, se zase vytáh. Ty jeho moudra miluju. Osobně si myslím, že je poloviční emzák – a nejenom podle té jeho podivné lebky. Protože v životě na práci nehráb a žije v imaginárním světě doktora Parnasse, zapleten v plánech plánů jinejch plánů, kde by se ztratil i Jason Bourne, padaj z něj myšlenky neuvěřitelný.

Naposled vyblil, že je potřeba se dívat na korupci jako na individuální akce jednotlivejch aktérů, tedy i když třeba z jeho partaje krade okolo dvou třetin členské základny, nekrade strana jako taková, ale ti jednotlivci, kteří selhali a kterejm už neříká přítel, protože se na ně zlobí, jelikož když se rozkrade vše teď, nezbude nic na ty příští a neserte mě bratři a sestry, doba je vážná, je potřeba se semknout, nebo nám lidi nakopou prdel a ještě dlužím dvě splátky za rovnátka a nechci se dožít toho, že mi je z huby vyndá exekutor, prodá v dražbě pod cenou a já budu mít hovno, křivý zuby k tomu a žádnou funkci.

Mezi náma, já tomu Sobotkovi ani nezávidím. Osobně si myslím, že je lepší bejt v prdeli, než na to, že se v prdeli octnu, s hrůzou v očích čekat.

Jiřická lípa má už tisíc hlasů v anketě Strom roku. Soutěží v kategorii lípy. Přijde nám to skvělé, oceňovat takto přírodu. Stromy jsou fajn, protože poskytujou stín a dřevo na voheň. Jo, v kategorii bonsai má dva hlasy Tomio Okamura. Má je ode mne, protože máme v práci dva kompy a tudíž nikdo nepozná, že podvádím a nadržuju mu. Ehm, taky jsem ho tam přihlásil, ale musel jsem ho trošku upravit ve Photoshopu, aby ho nevyřadili. Má totiž málo listů a divnej kořen, na bonsai.

Hanychová a Mašlíková prej pózovaly v mrazáku a udírně. Jsou tváří brdskej klobásy. Jsou to prostě vemena.

Kdosi mi psal, že furt píšu, že bude chcát a že nechčije. Nejdřív se mi nechtělo na takovou píčovinu vodpovídat, ale budiž. Jo, píšu, že bude chcát, ale nepíšu kde. Stačí to tak?

Dnes se otevřou stavidla. Chcanec nevídanej, vodní sloupec do nebes, rosnej bod všude kam se podíváš. Bude to moc prima.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 10-10-12” - 2


    Eva   (10.10.2012 (21.39))

    Jako ženská mohu prohlásit, že mě veškerá tato nařízení a direktivy ukrutně serou (promiň mi ten výraz, ale zde fakt nenalézám slušnější) a že by pro mě bylo ponižující být někde trpěna, ne kvůli tomu, co umím, ale že to stanovují nějaké kvóty.


    andrew maxwell   (11.10.2012 (8.19))

    Já myslím, že to EU myslí moc dobře. Zapomíná se na ženy, tak je tam nuceně dosadíme. Pak přijdou na to, že ve vládách je málo trpaslíků ..tak je tam dosadíme, ..přece je nebudem diskriminovat ..... takhle to půjde dál, až ve vládách a ve firmách bude vždycky 1 černoch, 1 Asiat, 1 trpaslík, 1 žena (černá, malá, s šikmejma očima) a 1 muž neodpovídající žádné z předchozích charakteristik. A všichni budou happy ..že jo :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička