Hook 11-10-12


11. října 2012, autor skraloup13,



Marka Dalíkojc zavřeli a vzápětí pustili, což je jedině správný, protože svět může fungovat pouze tehdy, když tu bude armáda debilů, který odserou i hlasitý smrkání a parta vyvolenejch, na který je každej krátkej. Ne že by mě to nesralo, ale jsem s tím smířen, protože vím, že všeho do času, nadvláda chaosu se blíží a tyhle vytuněný mládenci pak hořce zapláčou.
Pro demokracii je typický, že jsou lidi a nadlidi – zvlášť pro tu naši. Ono taky jak by Dalík a spol. mohli něco udělat pro tenhle odevzdanej národ, kdyby se furt vohlíželi na to, jestli náhodou nepřekračujou nějakej debilní zákon.
Tohle mi došlo už kdysi dávno, kdy Jan Kavan, zanícenej marxista a mimo jiné i svýho času náš ministr zahraničí naboural v Mostecké asi deset aut, protože byl zamyšlenej. Zastavil, vylez, okouk tu spoušť a přijedším policajtům řek, že sice ví, že to z něj táhne jak ze sudu, ale že to není z chlastu ale z toho, jak si masíroval krk alpou, protože mu to dělá dobře a vzrušuje ho to.
Policajtům pak nabíd zbytek alpy, takže kolemjdoucí jen nevěřícně sledovali, jak místo vyšetřování nehody si strážci zákona spolu s Kavanem něžně hladí zátylky.
Tohle jsou přesně ty momenty, kdy si jeden uvědomí, že oproti těmhle titánům je úplný hovno.
Simona Krainová byla propuštěna z porodnice. Na podmínku. Při odchodu poděkovala všem za důvěru a prohlásila, že se pokusí dostat do formy. Na bábovku. Krainová, už to nehul.
Jeden kámoš vod Hooka, kterej chce bejt neustále in, si do obyváku pořídil chytré úložné prostory. Nejen že si tam může dát třeba fusekle, ale takovej chytrej úložnej prostor mu i poradí, dá se s ním pokecat a jeden nemá pocit, že je na tom nepřátelským světě tak sám. Já bych to ale doma nechtěl. Nemám totiž fusekle, mám jen jedny podkolínka.
Ve Sněmovně našli pod lednicí štěnici a známej vod Hooka našel ráno pod polštářem karbanátek. Obé je hodně divné, i když ten karbanátek asi míň.
Jakejsi pivovar uvařil pivo s příchutí býčích žláz. Tak k tomuhle máme my od Hooka docela vyhraněnej názor. Ten pivovar by měli zavřít spolu se všema, kteří se na takovej zhovadilosti podíleli. Tady neznáme slitování. Pokud se začne kurvit i pivo, tak tenhle svět nemá morální právo na existenci.
Musím utíkat na magistrát, neb je se mnou vedeno řízení. Za řízení. To zas bude zážitek.
Omlouváme se, my od Hooka, že jsem to dnes kapku odbyli, ale čas a židle nás tlačí.
Venku dnes snad chcát nebude. (Džouk.)
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička