Hook 18-10-12


18. října 2012, autor skraloup13,



Vicekancléř Petr Hájek, který nepochází z vopice ale z gekona dal komusi rozhovor, kterej jsme my od Hooka včera četli několikrát. S dost věcma souhlasíme, pár momentů se nám nezdá a vo jedné věci si myslíme, že je to naprostá píčovina.

Hájek tvrdí, že přichází cosi fatálního, co s náma zacloumá nevídaně. S tím musíme souhlasit, protože třeba včera k Hookovi přivezli Gambriiinus na poslední chvíli a fakt to začínalo bejt fatální, protože když vás trápí žízeň, neberete prázdný sudy na lehkou váhu.

Pak taky tvrdí, že Antikrist je už mezi námi. To je též pravda velká. Včera např. seděl nahoře u Hooka, byl celkem na pohodu, ale pak zeblil hajzl a byl odejit. Hovno vydrží.

Pak Hájek říká, že Apokalypsa již začala. S tím lze taky souhlasit. Možná bych jen doplnil, že se její začátek opakuje v pravidelných cyklech. Tedy abych byl přesný a adresný, třeba co se týče mne začíná má osobní soukromá Apokalypsa každý ráno, když rozlepím voči a uvědomím si, že jsem bohužel pořád ještě naživu.

Další co Hájek rozvíjí je otázka konce světa. On tvrdí, že to bude v budoucnu, ovšem někteří vědci mu oponují, že to bude o něco dřív. Pletou se všichni. Podle mne konec světa nastane, až Šmolda, kuchař od Hooka, přestane říkat těstovinám kundoviny. Tady se tedy s Hájkem rozcházíme.

Nakonec ta píčovina. Konečný střet mezi silami Dobra a Zla prej podle Hájka bude u hory Harmagedon. Nevím, kde je přesně hora Harmagedon, nevím, jestli vůbec existuje a je mi to celkem u prdele, protože střet Dobra a Zla proběhne na Náměstí Hrdinů. Před Hookem. Minulej tejden na ten zápas Džesika prodával lístky. Máme volňásky, my od Hooka, do první řady a už se začínáme sázet, jak to dopadne. Můj soukromej tip je ten, že to bude plichta, tedy pokud jeden či druhej aktér nevyhraje. Až ten mač skončí, budeme před Hookem grilovat. Myslím, že to bude fajn odpoledne.

Nový hlavní hygienik Valenta představí novou hygienickou vizi. Psali jsme mu ji, my od Hooka, celej minulej tejden. Inspirovali jsem se u toho novejma směrnicema EU. Zapracovali jsme tam i dosud málou známou vyhlášku, jež stanoví, jakej tvar a jak má bejt velký… no prostě a že si pak máte umejt ruce.

Valenta se sice dost kroutil, když jsme mu to předávali, mumlal si něco vo tom, že je to celý vo hovně, ale nakonec jsme ho přesvědčili. Myslíme, že to bude opravdu průlomové.

Bývalý úředník MZV dostane cenu za odhalení předražených zakázek. Moc mu to přejem, fakt. Navíc ještě, stejně jako když třeba astronom obejví novou planetu, budou ty zakázky pojmenovaný po něm. Přijde nám to správný.

Venku svítí slunce. Trošku. Mraky číhaj schovaný za horizontem, nadržený a plný adrenalinu. Dnes snad radši ani nevylejzat, jelikož intenzita chcaní nabude rozměrů biblických.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-10-12” - 1


    Eva   (21.10.2012 (21.38))

    No jestli Hájek pochází z gekona, tak umí běhat po stropě.... a visí dost často hlavou dolů... a odkrvuje se mu mozek... a... radši nic:-)))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička