Hook 24-10-12


24. října 2012, autor skraloup13,



Mirda Kalousků, význačný chemik, který dokáže sestavit destilovací přístroj zpaměti, se zavázanejma vočima a spoutanejma rukama, v současnosti zodpovědnej ministr financí, kterej zatíná sekyru o něco míň, než prosperující Řecko, pustil mezi lid velice zajímavou tezi.

Ve stručnosti prohlásil, že nedokáže zařídit švédské služby za rumunské daně, ale mohl by, pokud napne všechny síly a bude dělat přesčasy, zařídit rumunské služby za švédské daně.

Nám od Hooka se tohle líbí moc, protože je potřeba si uvědomit, že doba je zlá, nedaří se nikomu a že jen díky tomu, že Kalousek si půjčuje obezřetně a pouze pro nejbližší okruh přátel pořád ještě platí, že v obchodě najdeme polskej posypovej salám, italskou sušenou nudli a českej rohlík vypečenej tak, že než ho donesete ke kase, rozpadne se na strouhanku a ušetří tak čas důchodcům i jinejm nemajetnejm.

Vono by se taky mohlo stát, že v regálech najdete velký hovno a budete si připadat jak ve včera vzpomínané Indii.

Když už jsme u těch financí – požádali jsme Evropskou banku pro vobnovu a rozvoj vo pomoc, protože máme v plánu rozvinout Hooka, jelikož si myslíme, že by šla zvětšit zahrádka.

Kamarád povídal, že každej maník může pro svou potřebu pěstovat tři konopný kytky, což je zakotvený v Listině základních lidskejch práv a svobod, takže když to podělíme a znásobíme, mohli bysme na takto rozšířené zahrádce pěstovat asi sedmdesát kytek, který by poskytovaly stín a staraly se o naši vyrovnanou mysl. Osobně si myslím, že je to nápad skvělej a přitáhne k Hookovi spoustu novejch, veskrze zajímavejch kamarádů.

Rajcovní milenka Jaro Slávika, nějakej Josef Sličný cosi prozradil, Pepa Vojtek v novém muzikálu vypadá, Tomio Okamura chodí, Dara Rolins leží, Rytmus se pokouší, Nečas tlačí, Parkanová je na Portě a Hájek adoptoval gekona. To je asi v kostce vše, co s v posledních hodinách seběhlo v šoubyznysu, protože my od Hooka vo tom víme vše.

Miloš Zeman se chystá do čtyř miliónů domácností rozeslat svůj životní příběh. Měl jsem možnost si ho přečíst a nemůžu se zbavit dojmu, že vobšleh scénář Forrest Gumpa. Jsou tam sice drobné odchylky – třeba Vietnam nahradila Halič – ale jinak je to celej Forrest. Ty krávo, někdy se musím štípnout, jestli se mi to všechno nezdá.

Kalifornští vědci, po delší vodmlce publikovali výsledky dalšího zásadního výzkumu, kterej celou planetu posouvá do novýho levelu, totiž že nejnepříjemnější zvuk na světě je skřípání nože po skle.

Nebudu se zabejvat tím, kdo jim dal na takovouhle píčovinu prachy, ale co bych chtěl říct je to, že slavní kalifornští vědci jsou naprosto mimo mísu, jelikož nejnepříjemnější zvuk na světě je, když dojde sud a pípa jen zoufale syčí. Nevím jak vám, ale mně se v ten vokamžik  hroutí svět.

Dnes bude chát až odpo. Budu sedět v rychlíku směr hory Orlické a skrz upatlané okno koukat na mokré zemědělce, jež po polích se plahočí a hledaj něco k snědku.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 24-10-12” - 1


    Eva   (24.10.2012 (20.03))

    Rumunské služby za švédské daně umí špičkově komouši, když je k tomu voliči pustí. Nakonec v mladé generaci je nemálo lidí s plnou hubou komunistických ideálů, co to ještě neprožili. Myslím, že pak budeme s láskou vzpomínat na Kalouska.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička