Hook 07-11-12


7. listopadu 2012, autor skraloup13,



Před pětadevadesáti lety začla VŘSR a v Indii, zřejmě pod dojmem mé nedávné vtipné kritické filipiky, začli bojovat proti vyměšování na veřejnosti bubínky a píšťalkami.

Nás vod Hooka VŘSR minula. Nepamatujem to nikdo, akorát víme, že jak to začlo, měli se všichni v Rusku každej den líp než v ten samej den plus dva. Někdy i plus tři, podle toho jak se Stalin, či jinej soudruh na dače vyspal. Prostě dobře se měli všichni a i když to stálo za hovno, stálo to za hovno tak nějak kolektivně.

Teďka už je to v Rusku zasejc v normálu. Skvěle se má pár maníků, kteří křižují oceány ve vytuněnejch jachtách a zbytek národa na ně hákuje.

Indie nás vod Hooka fakt potěšila. Boj s hovnama se sice nedá úplně vyhrát, jak učí historická zkušenost, ale vzdát se nesmí, protože bysme se jinak museli naučit levitovat. Teď to maj v Indii tak, že když si někdo přidřepne na chodníku, seběhne se kolem něj dav lidí s bubínky a rytmicky do nich začnou tlouct, což dotyčného vykolejí natolik, že nevytvoří ničeho. Pokud to náhodou nestačí, neb dotyčný je třeba hluchý či zatvrzelý se silnou vůlí a potřebou, řežou ho píšťalkama přes záda, což prý dosud zabralo i u nejpevnějších jogínů. Držíme Indii palce moc.

Náš Taťka největší pokračuje s psaním svýho laoskýho cestopisu. Naposled se svěřil s tím, že byl jako na recepci, kde byl kulturní pgm, kde laoští umělci zpívali laoské písně, tančili laoské tance a hráli laoskou národní hudbu. Prý ho to velmi překvapilo. (Asi čekal Moravanku.)

Děsně ho zaujalo krotitelské číslo s cvičenými gekony, které si vyfotil na mobil půjčený od vedle sedícího bulharského prezidenta (kterej mu už nevrátil) a poslal ty fotky jako mms kancléři Hájkovi, jelikož ten z gekona pochází a Taťka mu chtěl udělat radost.

Taťka se svěřil se zajímavým postřehem, totiž že u nás bysme něco takovýho dohromady nedali ani vomylem, protože nemáme tolik gekonů. Fakt se modlím, aby byl ten rozumbrada zase zpátky v Lánské voboře.

Jo, Bulharsko dnes ráno odvolalo z pražskej ambasády velvyslance a zvažuje pro Čechy zavedení vízové povinnosti.

Partner Báry Polákové na ní vobdivuje inteligenci kvůli velkejm kozám. Nevím, kdo je Bára Poláková a gůglit to nebudu, ale přisoudit někomu velkou inteligenci jen proto, že má velký kozy mi přijde poněkud nevědecké. Co vím ze sociologických šetření, je staticky významnější skupina těch, kde je úměrnost nepřímá. Tedy čím větší, tím menší, jestli mi rozumíte.

Druhá skupina je statisticky bezvýznamná, neboť jejím obsahem je prázdná množina.

Zaregistroval jsem článek vo tom, jak restartovat libido. Neměl jsem čas to číst celý, ale přijde mi, že tohle snad dnes ví každej. Buď použiju trojhmat, nebo to vezmu přes čudlik, co je většinou vepředu vedle kontrolky.

Venku fouká a chčije. Jak jsem jel do firmy, viděl jsem mládence v oranžovejch vestách, jak zametají na chodníku listí. To, co zametli, jim okamžitě poryv větru vrátil zpátky. Řek bych, že je na tom samým fleku najdu ještě vodpoledne. Připomnělo mi to jednu scénu z filmu Jméno růže, jak tam mniši na nádvoří Opatství dělali trpělivě to samé.

Chcát a foukat bude celej den. Nechápu vaše udivený xichty – proberte se, je podzim.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 07-11-12” - 1


    Eva   (9.11.2012 (11.39))

    Hlavně, aby si Indové ještě pohlídali, aby to lidi nedělali do řeky, když z ní pak pijí. Pod vodou se dobře vyměšuje, ale blbě bubnuje.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička