Hook 12-11-12


12. listopadu 2012, autor skraloup13,



Kandidáti na prezidenta jsou dost v hajzlu, protože u zatím zkontrolovanejch podpisů na petičních arších je půlka neplatná. Pokud to takhle půjde dál, tak pár figur zapláče. My od Hooka jsem vo tom včera na výčepu mluvili zevrubně, tedy až poté, co jsme se přestali tlemit.

Vono na triky s podpisama je potřeba dávat bacha a pokud se třeba Pitomiovi podepsalo osmnáct tisíc Járů Cimrmanů, tak jeden musí počítat s tím, že to bude nápadný i úřednickýmu trotlovi.

Zítra má bej zatmění slunce, jak mi říkal jeden kámoš vod Hooka. Byl dost nasranej, protože prej bude inverze, takže neuvidí ničeho. Mno, ono když je zatmění slunce, tak toho moc vidět není a je celkem šumák, jestli je nějaká inverze, nebo ne. Radši jsem mu to ale neříkal, protože jsem ho nechtěl ranit.

Četli jsme, my od Hooka, že prej skvělej buzynes je vyrábět střívka pro párky, salámy a jiný sojový dobroty. Točej se v tom velký prachy, vyrábí se to u nás a pod heslem „Ceské střevo do celého světa“ se to vyváží naprosto všude.

No, do tohohle se pouštět nebudem. Je spousta jinejch voblastí, kde je možný vydělat težký love, což vím vod jednej známej, která se rozhodla, že bude plíst eko ponožky z ovčí vlny, který budou zároveň i bio, a že na ně vlnu bude sbírat na loukách, kde se potulujou vovce, takže tím, že ta vlna nebude stříhaná, nebudou vystreslý ani vovce, ale ani ty ponožky, což bude bomba nevídaná, jelikož ponožky, který jsou v poho a duševně vyrovnaný nekoupíte ani v Holešovickej tržnici a tak celý léto běhala po loukách a sbírala ovčí vlnu zachycenou na bodlákách a jinech rostlinách a když přišel podzim, tak z té sebrané vlny upředla takovou jako tkaničku a začla plíst od špičky a když už byla skoro u paty, tak jí ta tkanička došla, jelikož tej vlny sebrala málo a známá chvíli plakala a pak tu nedodělanou ponožku rozpletla a z tkaničky si uvázala voprátku a šla si to hodit, akorát že udělala blbě uzel, takže jak skočila ze stoličky, uzel zklouz, ona sebou flákla vo zem a vymkla si kotník a bolelo to tak, že přišla k sobě a teď dělá pokladní v Lidlu a je spokojená, protože tam ponožky fasujou erární, z mykanej příze a barevný. To jsou někdy příběhy neuvěřitelný, to vám řeknu.

Teď už jen stručně, neb čas kvapí.

Mladí milenci si prej vyměnili pohlaví. Nechápu, proč tohle Blesk zvýrazňuje tučným písmem, protože emzáci si měněj pohlaví několikrát za den a mně osobně to přijde naprosto normální.

Večeře, která zahřeje, je prej bramborovej koláč s klobásou, kyselým zelím, olivama, skleničkou majolky a šlehačkou. Řek bych, že stejnou službu udělá cokoliv zkaženého, protože ono je celkem jedno, kvůli čemu sprintujete na hajzl.

Na trhu je nočník 3v1. Prvák funguje jako nočník, druhák jako postýlka a třeťák jako autohever. To je fakt neuvěřitelný, co lidi dokážou vymyslet za píčoviny. Jen si představte tu scénku, jak chce malej na velkou a vy máte veheverovaný auto a sundaný kolo. Ufff.

Dnes bude odpo chcát, jelikož je po neděli na chodnících spousta hoven. Ty kyselý deště to i vydezinfikujou. Svět a Příroda jsou fajn.

To je vše. 







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 12-11-12” - 2


    Agin   (12.11.2012 (14.01))

    Pondělí v normálu Říkal včera v rozhlase hvězdopravec známý jeden, zřejmě jasnou vizí veden, nálada, že pohla se. Ještě řek: "I have a dream, necháme si tenhle team".


    skraloup13   (12.11.2012 (14.11))

    hezký moc...)))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička