Hook 16-11-12


16. listopadu 2012, autor skraloup13,



Klára Samková je figura nevídaná. Poté, co sehnala místo  padesáti tisíc pouze sto dvacet vosm podpisů, přišla s tím, že na Hrad kandidovat nechtěla, ale že chtěla vod začátku zrušit přímou volbu prezidenta, protože to je facka do tváře českýho voliče a proto potřebovala těch sto dvacet vosm podpisů, protože jakýkoliv jiný množství by bylo k ničemu a ať si nikdo nemyslí, že kdyby jí vo to šlo, že by těch padesát tisíc debilů, co se uměj podepsat nenašla, jelikož ona hledat umí a že teďkonc jde jen vo to, aby nás zachránila, protože vod toho je vona na světě, jak jí nedávno potvrdil známý iluminát kancléř Hájek, jenž nepochází z vopice, ale z gekona.

Mě tihle spasitelé lidstva upřímně serou. A taky mě sere, když někdo něco totálně projede a místo aby přiznal, že je holt v hajzlu, tak to votočí, z průseru udělá vítězství a stojíc na nejvyšším stupínku čeká, až mu nějakej trotl pověsí na krk zlatou medaili.

Já měl jednoho kamaráda. Byl jsem s ním na brigádě, kde jsme sbírali brambory, aby měl národ přes zimu co žrát a když byla pauza na sváču, tak jsme si sedli na mez a pod tou mezí tek mělkej potok, asi tři metry širokej a když jsme dojedli imitaci gothaje s poctivým tvrdým chlebem, tak jsme našli dlouhej klacek a začli jsme přes ten potok skákat, jako vo tyči, neb jsme tenkrát byli plní energie a svazáckého nadšení a prostě jsme tam dováděli jak nezbedná kůzlata vod kamerunský kozy a ten kamarád, když na něj přišla řada, tak se rozběh a zapích tu tyč doprostřed potoka a vymrštil se, ale jelikož byl málo zapálenej pro věc, tak se vymrštil málo a prostě tyč stála svisle a von se jí držel jak klíště a v očích měl výraz udivenýho jehněte ze studenýho vodchovu a pak se ta tyč místo k protějšímu břehu začla kácet po proudu a von na ní přilepenej a prostě i když v tom potoce bylo po kolena, tak byl durch a kapalo to z něj jak z vodníka Volšovečka a von, když vylez a my se přestali válet smíchy po pažitu, tak nám tvrdil, že to udělal schválně, jelikož se mu zdálo, že na protějším břehu leze něco vzácnýho a že to nechtěl zašlápnout, protože každej má právo na život a i ten nejmenší tvor musí dostat šanci prožít si svůj diskopříběh a prostě mlel totální píčoviny a nepřestával, takže jsme mu dali hobla a nějak jsme ho u toho blbě drželi, takže nám vypad zpátky do potoka a ten den, jak si doteď pamatuju, nesebral žádnou bramboru, jelikož byl indisponovanej.

Co tím chci říct – člověk by prostě neměl bejt sráč a měl by přiznat, když něco zkurví. Jasně, já vím, hrozí, že nebudem dělat nic jinýho, než se přiznávat, ale věřte mi, že to bude vočistný a že za pár desítek let se bude přiznávat jen pár totálních dementů, protože zbytek národa si dá bacha. Tak.

Šéf stavební firmy Bögl a Krýsl se včera vohradil, že jim všichni nasazují psí hlavu, ale že skutečnost je jinde a že sice přiznává, že jim spadli dva mosty z pěti, ale že to je statisticky bezvýznamné a že třeba průměrnej hurikán udělá mnohem větší paseku, než jejich vyškolená parta betonářů. Tak určitě.

Ne serveru doktorka.cz se jakejsi anonym zamejšlel nad tím, proč máme žízeň. Popsal celou stránku a prakticky se k ničemu nedobral. My vod Hooka vo tomhle, tedy jako vo žízni, víme naprosto vše. Žízeň máme proto, abysme do sebe nemuseli lejt pivo pod tlakem, ale s radostí a s potěchou. (Potěcha je zkráceně potěšení, já to tak někdy říkám.)

Přes víkend bude fajn, ale chcát bude, jelikož je podzim. V neděli máme turnaj ve stolním tenise. Budu dělat s Kamčou roztleskávačku. Vod minulýho tejdne máme naložený utopence, takže se pak u Hooka nacpem a zavodníme, protože sport je sice důležitej, ale kalba taky.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 16-11-12” - 2


    Radka V.   (17.11.2012 (14.25))

    Milý Hooku, psala jsem Ti to už na facebooku: Tvoje rozvitá souvětí jsou úžasná!!! Doufám, že jsi byl smáznutý nedopatřením...pokud to byl záměr tak no tak potěš..o to více Ti fandím...piš dál a stejně skvěle..


    Eva   (17.11.2012 (14.54))

    Klára Samková je přeci skvělá právnička, zejména na ústavní právo, to jen my blbci si ty zákony špatně vykládáme.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička