Hook 02-12-12


2. prosince 2012, autor skraloup13,



Je první adventní neděle. Pro naše předky to byla doba, kdy docházelo ke zklidnění, což, jak píše wikipedie, souviselo s tehdejším životním stylem, ovlivněným dlouhejma prosincovejma nocma.

My jsme samozřejmě vo několik levelů napřed, takže na tmu si hezky posvítíme úspornejma výbojkama a k radosti všech dovozců šuntů, který ve zbytku Evropy nechtěj, kmitáme mezi regálama hypermarketů jak mikymyška na tripu, cpeme do bezednejch košíků píčoviny, zadlužujeme se jak naprostý dementi a pod stromečkem pak řešíme, proč kurva ten vrtulník nelítá, když stál celý dvě stovky a zdarma k němu dávali tři prošívaný deky nacpaný peřím ptáka Noha a proč doprdele ten realistickej, až surrealistickej Blizzard, co má zapřažen do saní vodtáhnout Barbie s Kenem na romantickej výlet, nedělá hovna, jak sliboval leták, kterej spolu se Strážní věží roznášeli po všech domácnostech jacísi podivní, pozitivní lidé.

A do toho se zamyslí chemik Mirda Kalousků a sdělí národu, že jsme všichni ekonomičtí dementi, protože půjčovat si kvůli Vánocům může jen totální trotl a ať se pak nedivíme, až nás na Velikonoce exekutor vystěhuje před barák na chodník, protože si za to můžem sami a jediný, co je na tom pozitivní je to, že se tak nějak samospádem tímto řeší bytová votázka a když se tuhle debilitu snažíte rozdejchat, tak vám do mejlu přistane video s dobytkem PhDr. Milanem Kudrysem, kterej poté, co skončil s denní agendou coby radní Prahy 5, si dal pár panáků, zapnul kameru a vystřih takovej živák, že jsem se málem zeblil a fakt jsem to celý nedal, neb jeho vyznání, že jako miluje a mrdá Paroubka mi zvedlo kufr tempem nevídaným a řek bych, že socani se nám pěkně vybarvujou a to, že si jejich předseda Sobotka pořídil rovnátka teď vidím v úplně jiným světle, protože si momentálně myslím, že kvůli precizní artikulaci to nebylo a tohle je fakt žumpa neskutečná a snad abysme se šli podívat, kde tvrdne Chaos, protože už dávno to tady měl vzít do ruk, spolu s anarchistickým spolkem Doutnák a zavést v naší nahnilé zemi pořádek a lad.

Milování v různých místnostech v domě prej obohatí sexuální život. Včera jsme vo tom mluvili na výčepu u Hooka a nemohli jsme se shodnout, jestli to je pravda, nebo jestli to je totál píčovina. Bylo to zhruba padesát na padesát. Jedni tvrdili, že není nad vyhřátou, odhlučněnou ložnici, s dvojlůžkem vybaveným ohebnými lamelovými rošty, s velkou 3D televizí, na které běží poslední remake známého romantického snímku „Příběhy pařížské kokoty“ a že celé toto má tu obrovskou výhodu, že k tomu nepotřebujete ženskou, neb by byla v tomto uspořádání navíc.

Já jsem sice oponoval, že strojovna výtahu zalita oblakem krysího pižma se zamilovanou dvojicí udělá divy velký, ale byl jsem druhou polovinou překřičen. Myslím, že přezdívky „Slintající deviant“ se budu zbavovat dlouho.

Mno, začli jsme adventem a skončili u jakejchsi čuňáren. Jsem dalek toho, abych teď rozvinul úvahu o spojených nádobách, ale promyslím to.

Venku je hezky. Ráno jsem měl pocit, když jsem vyšel z baráku, že se z nebe snáší sněhová vločka. Kroužila mrazivým vzduchem jako zbloudilý Blériot. Vypadala trošku jako opuštěný tampax. Přišlo mi to strašně krásné. Hezkou neděli.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 02-12-12” - 1


    Eva   (2.12.2012 (20.24))

    Ono na tom něco je, milování v různých místnostech... Mat Groening dokonce tomu věnoval jeden díl Simpsonových, kde to Marge a Homer dělali úplně všude....



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička