Hook 21-12-12


21. prosince 2012, autor skraloup13,



Dnes je konec světa. Má to bejt ve 12:11. Ráno jsem dal ještě vyprat a před obědem se musím doma zastavit a pověsit. Nerad bych, až bude po nás a emzáci mi zaberou kvartýr, aby říkali, že jsem jim nechal špinavý fusekle, smradlavej ručník a kalhoty se skvrnou poházený po celým bytě. To by mě fakt mrzelo.

Osobně si ale myslím, že se nic převratnýho nestane a okolo desátý večer budeme na sráč jako vždycky.

Hájek, co nepochází z vopice ale z gekona, děsně nadchnul jakéhosi Lukáše Karla Václava Petříka, který se pomocí mnoha dlouhých odstavců vyznal z bezbřehého obdivu k Hájkově inteligenci, erudici, vhledu, k jeho až nadpřirozenému jasnozření, protože Hájkovo kniha naprosto detailně mapuje vše kolem nás a je skvělé, že už někdo konečně napsal, že Antikrist, a ne jeden, je kolem nás a to vím naprosto přesně, protože třeba jenom na Pražským jich bydlí asi vosum a v Arkádách na Pankráci jsem jich včera potkal nepočítaně a kamarád, kterej se vyzná a je zcela v poho, jelikož přestal brát na spaní Hypnogen s jedničkovým Neurolem půl na půl, protože se kdesi dočet, že spánek přijde, když si zchladíme mozek a má proto celej den polštář v mrazáku a než ho do toho mrazáku dá, tak ho namočí, takže spí na kusu ledu, zdravě a bio a eko a dia a jediný, co je blbý je to, že usíná i přes den, neb nenosí čepici, tudíž má mozkový pleny permanentně totál vychlazený a taky pomalejc myslí a mluví a než si třeba objedná pivo, tak se pomalu zavírá a jednou se i skoro posral, protože zapoměl, co ho tlačí a ten kamarád říkal, že jako jo a dál nevím, neb jak jsem výše psal, je pomalej moc a předmluvu k tej knize napsal Taťka Klausů, kterej ve dvou krátkejch odstavcích sdělil, že v Americe viděl Indiány a v Brazílii o Vánocích sněží tak vzácně, že prakticky nesněží.

Jo, já vím, že Karolínu Peake Nečas sestřelil jak poštovního holuba, ale komentovat to nebudu, neb jde akorát vo prachy a pak ještě možná vo prachy, protože argument, že Peake na tu funkci nestačila je blbej jak Pitomio, jelikož když mohla bejt ministryní obrany zpívající Vlasta Parkanů, tak to může dělat každej, i třeba starej Vdoleček vod vedle, kterej v poslední době neudrží myšlenku a moč a včera ho vodvezli do Bohnic, jelikož si u kádě, co v ní maj na Pražským naproti ČSOB kapry čistil zuby a pak si v ní chtěl přemáchnout spoďáry, v čemž mu chlapci s paličkama a gumovejma zástěrama zabránili, protože potřebujou, aby se ryby hejbaly a ne aby byly tuhý z leknutí.

Hormon oxytocin prej pomáhá mužům odolávat milenkám. Tomuhle jsme se my od Hooka docela smáli. Víme totiž – a nepotřebujeme k tomu žádný tlustý knihy vědecký – že nejlíp se milenkám odolá, když jim prvák neřeknete, kde budete lejt, druhák, když jim seberete klíče vod kvartýru a třeťák, když je požádáte, aby se k vám nevobracely čelem, nebo z toho leknutí jednou budete mít smrt. Pak už stačí přežít dvě tři facky a máte klid.

Chčije. Aspoň mi to tak, když zvednu své udivené modré oči a pohlédnu na krajinu za oknem, připadá. Možná je ale mám od včerejška zamžený. Možný to je, neb jsem včera odcházel vod Hooka v takovém lítostivém usebrání.

Asi vás zajímá, co dnes dělá Okluzní fronta, ale abych pravdu řek, nevím a je mi to naprosto u prdele.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička