Hook 29-12-12


29. prosince 2012, autor skraloup13,



Z bývalýho vepřína kdesi na Domažlicku někdo seknul myši a sexy třicátnice Valérie Zawadská ukázala bujné ňadro. Fakt nevím, co mne rozrušilo víc. Jestli myši, nebo koza. Asi to teď nerozseknu, neb kladný vztah cítím k obému.

Karolína Peake je naprosto skvělá, protože poté, co zcela rezolutně, se zaťatou pěstí a bojovnou jiskrou v oku prohlásila na kamery, že koalice je v hajzlu, po pár dnech své prohlášení zpřesnila, že koalice v hajzlu není, a že se po Novým roce nějak všichni domluvěj, protože kdyby šlo o firmu, tak ji položí hned, ale jeden si musí uvědomit, že tady jde o správu celýho našeho státu a my od Hooka si myslíme, že se jí dostala do ruky výčetka, kde je abecedně seřazený, co se ještě neukradlo, i s číslama parcel a i když je to na formátu A6, není to nic, nad čím by šlo mávnout rukou a všichni členové oddílu LIDEM, kterejch je o dva míň než členů trampské osady Soumrak zajásali, jelikož správa země, potažmo věcí veřejných včetně Věcí veřejných je přesně to, kvůli čemu stojí za to se obětovat, zapomenout na píčoviny jako je čest, poctivost a držení slova, protože když jde vo prachy, jdou ideály stranou a už moje babička říkala, že mít čistý svědomí je sice hezký, ale v životě se prosaděj pouze dravý kurvy.

My od Hooka dost čtem a nedávno jsme zaznamenali, že v měsíčníku Neduh bylo pojednání o moxování. (Neplést s mixováním.)

Moxování je technika, která vám pomocí hořícího pelyňku pomůže dosáhnout když ne nirvány, tak alespoň hospitalizace na popáleninovém centru, protože celý to funguje tak, že se dá do kornoutků pelyněk, zapálí se a přiloží na kůži a když začne kůže bublat, tak víte, že se vám stimulovalo energetický centrum, což vás dostane do neuvěřitelnýho smyku, takže ten, kdo si tohle nechá aplikovat, musí bejt přikurtovanej, jelikož jinak je díky vybuzené energii schopnej rozflákat všechno kolem a já si myslím, spolu se Švejkem, že lidi už blbnou na kvadrát a nevěděj co by, jako jeden můj známej, kterej neustále obrážel castingy, bral hodiny zpěvu a snil vo tom, že bude za celebritu a jediný, kam to dotáh bylo to, že se stal tváří kampaně „Vibrátor, který tě rozesměje“, jelikož porotě připadal prvák vtipnej a druhák se jim líbilo, že se neustále chvěje a Robert byl z toho takovej rozpolcenej, protože sice byl rád, že se dostal do šoubyznysu, ale druhák se nemoh zbavit pocitu, že je s prominutím za čuráka, takže v konečným důsledku málem nedopad dobře, protože si to chtěl hodit a jediný, co ho zachránilo bylo to, že jsem mu vysvětlil, že takovejch modelů jako je von, je v českým šoubyznyse většina, samozřejmě mimo kouzelníka Žita 44, který jde spolu s kohoutem svou vlastní cestou.

Včera Kamča u Hooka slavila narozeniny, z čehož nevím nic, což je asi dobře. Už aby bylo po Silvestru, nebo mne to fakt zabije. Chtěl jsem toho napsat trochu víc, ale ono se jednak nic moc neděje a pak musím utíkat na Hlavák, neb mi za chvíli jede rychlík. Takže dnes stručně a vyjímečně o ničem.

Včera se dohodlo, že na Silvestra se u Hooka nebudou dělat žádný manévry, takže kdo se stavíte, vemte si jídlo sebou. Vítané jsou chlebíčky, jednohubky a takový ty věci, co zasytí a neuškodí. Piva a kořalky bude dost.

Dnes nebude chcát. Ani trošku. Nehodí se mi to.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 29-12-12” - 1


    Eva   (29.12.2012 (19.48))

    Bujné ňadro Valerie Zawadské před dvaceti lety jsem také zkoukla. Prý bujnost byla způsobena tím, že bylo podlepeno leukoplastí. Ale zpráva je to úžasná, jsem ráda, že jsem se to dozvěděla. Myslím o té leukoplasti. Asi ji začnu nosit v kabelce, kdyby něco:-)))). Karolíně nejenže vychladla hlava, ale ministři z její pidistrany ji evidentntě poslali někam. Proč by odstupovali, když je to jejich labutí píseň v politice?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička