Hook 03-01-13


3. ledna 2013, autor skraloup13,



Okolo amnestie je docela hezkej povyk. My od Hooka jsem se dokonce kvůli tomu včera na výčepu lehce zhádali. Pak jsme se ale zasejc udobřili, jelikož nás nikdo nemůže jak rozhodit, tak rozdělit, neb co Hook spojil, člověk, a tím méně Taťka největší, nerozpojí. Amen.

Pan Jakl, kterej narozdíl od pana Hájka nepochází z gekona, ale z domestikované fretky, se postavil na obranu svého dárce chleba a mimo jiné vypustil do éteru velice zajímavou myšlenku, tedy že soudci si měli prvák hejbnout a druhák, že trest po deseti letech stejně už trestem není, jelikož dle učení devianta Makarenka má trest přicházet vzápětí po činu a měl by v prvé řadě obsahovat vlídnou domluvu a měl by dát uklouznuvšímu ještě jednu šanci, popřípadě dvě, což mi přijde poněkud podivné, protože když tyhle vysmažený teorie převedu do praxe, tak mi vychází, že třeba pan Chvalovský by měl dostat ještě jeden pokus pořádně provětrat ČSOB a pak mi taky nejde na rozum, proč se teda někdo stíhal i po dvaceti letech, když je to stejně k hovnu, neb dotyčnej si z trestu nic nedělá a jen se drze směje a vůbec by si měl každej uvědomit, že je potřeba občas zhasnout, protože i ti nahoře jsou jen lidi a místama udělaj botu, která se provalí ven, což v objemu peněžních prostředků, se kterýma pracují, je pochopitelné a těm je potřeba pomoct a nelámat nad nima hůl a mezi náma, jen totální najva by si myslela, že miliardy se vracej a řek bych, že až se probere Neviditelná ruka trhu, tak bude mít Taťka opuchlý nejen tváře, protože tohle by bratři a sestry nasralo i Matku Terezu.

Jo, ještě mi přijde půvabný, že pan Jakl Spravedlivý argumentuje Evropským soudem pro lidská práva, když jinak má pro EU a její instituce pouze slova pohrdání. Přijde mi v tomto takový nekonzistentní, tedy typicky český.

Paní Fischerová, kandidátka na prezidenta, je půvabná. Žije si ve svým světě, žížale by neublížila, je milá, empatická a tak jako kamsi do jiných Vesmírů zahleděná.

Nedávno, vytržena z meditace řekla, že by lidi měli mít právo rozhodovat o životním prostředí a o počasí. A prezident by v tom měl stát za nima, neb z lidu vzešel a v lid se obrátí. Tak určitě.

Už vidím, jak přijde uslzené léto a lidi začnou remcat, že by mělo bejt víc teplo a prezident, jejich starostlivý otec či matka či obojí je pozorně vyslechne a pak začne jezdit po republice a v místech znamenitých teplotních anomálií bude zákládat vatry, jež budou plát a u nich se budou choulit prokřehlí domorodci z kotliny české, což budou skvělý scény, asi takový, který jsem viděl ve filmu Nasranej Conan Nesmiřitelnej.

Čet jsem jakejsi pseudovědeckej článek, kde se psalo o tom, jak poznáte, že cvičíte moc a jste unavený. Jmenovali tam asi sedm výstražnejch signálů, který volaj na poplach, že je tělo zhuntovaný, ale jsou to samozřejmě všechno píčoviny, protože to, že jsme to třeba my od Hooka přehnali na atletickém voválu poznáme tak, že se při pití piva začínáme zadýchávat.

Ehm, to s tím voválem byl džouk, aby jako byla prdel. Tedy, myslím tím trapná prdel.

Dnes bude drobně mrholit, hlavně na severu, což mi přijde divný, ale nepřu se. V každým případě bude odpo chvilku intenzivně chcát, neb se mi na auto vysral jakejsi pražskej pterodaktyl a potřebuju to smejt, protože se mi samohyb naklání na levou stranu.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 03-01-13” - 1


    Eva   (3.1.2013 (20.14))

    kolem amnestie žádnej povyk není, ale hysterie... pomysli i na pozitivní aspekty tohoto kroku, třeba, že se do mnoha rodin vrátí táta... a ty, co se jich týká amnestie a jsou v podmínce bych vůbec neřešila a nedělala kolem toho humbuk...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička