Hook 05-01-13


5. ledna 2013, autor skraloup13,



Vít Bárta prohrál sázku a půjde příští tejden volit jako skinhead, protože se musí vostříhat dohola a moc jsem zvědavej, jestli ho vůbec volit nechaj, neb už teď vypadá tak nějak jak z jinej planety a pokud fakt bude mít hladkou šišku, tak mu moc šancí nedávám, jelikož to by spíš nechali vodvolit létající talíř a možná, kdyby si nechal na hlavě kohouta, tak by se za něj zaručil kouzelník Žito 44, v pauze mezi rolněním, jenže tohle je samý možná a jestli teď máte někdo pocit, že se panu Bártovi posmívám, tak opak je pravdou, jelikož já nejlíp vím, jaký to je prodírat se životem s maskou retardy a héliovým hlasem artikulovat bolesti světa, protože sám jsem za Frankensteina a mimo to, že při pohledu na mne plněj mimina pampers tempem nevídaným, mám velkej problém s tím, když někam nechci jít sám a třeba dnes jsem děsně rád, že jdu po dlouhé době s jednou modelínou odpo do kina, a i když ona jde do Aera a já do Sigmy, budem tak nějak étericky spolu a tohle je fakt skvělý, protože mám pocit, že se něco děsně pozitivního děje.

Jsem čet, že Pitomio, kterej poté, co ho Ústavní soud vosral, chvilku uvažoval o spáchání harakiri nekolkovaným chlastem, ale pak se vzchopil, neb šogún z boje neutíká a hyn sa hukáže a se svým týmem, kterej tvoří paní Samková a znamenitý lovec politiků Jaroslav Pampalini Dvořák, zvažuje žalobu na velkýho Taťku, neb dle jeho týmu amnestií závažně narušil fungování státu, což je vlastizrada jak z čítanky a dále podezřívá Ústavní soud z nekalých, až temných praktik, s čímž my od Hooka bezvýhradně souhlasíme, protože neveřejným kanálem se k nám dostaly top secret anály, v nichž stálo, že na Ústavním soudu se konaj černý mše, a že se tam dokonce před Vánoci obětovaly dvě kozy a kanár ve prospěch lidu a práva a tohle nám přijde divný moc a Džesika pak povídal, že by byl s tou vlastizradou na místě Pitomia vopatrnej, protože jestli něco narušuje fungování státu, tak to jsou vesnický estrády Spolku voživlejch mrtvol, kterýmu Pitomio dělá frontmana, protože je vědeckejma studiema dokázaný, že po jedné takové estrádě nejen že nejsou diváci šest tejdnů schopni plnit národohospodářský úkoly, ale netrefěj ani na hajzl.

Dostal jsem nedávno soukromej dotaz, jestli jako nemám strach, že mi někdo za tyhle nelítostný psychologický sondy roztrhá vobčanku.

Tedy, strach nemám, protože moji vobčanku si před léty přivlastnil nějakej šampón, kterej si na ni vzal na lízing sedm mercedesů a naopak bych byl rád, kdyby tu vobčanku někdo nejen roztrhal, ale i splách do hajzlu, protože ty splátky už pomalu nezvládám, jelikož jsem se navíc před měsícem dozvěděl, že mám k těm měďourům platit ještě čtyři kuka vozy a vypadá to teď tak, že už ani nepůjdu vo žebrácký holi, neb na ni nebudu mít.

Asi se dnes stavím u Voka a v klidu a se slzou v oku zavzpomínám na dobu, kdy jsem ještě vokrádal jiný. (Džouk.)

Celou noc chcalo, jak kdyby si tam nahoře vzali diuretika. Zima jak vod Lady. Dnes bude chcát taky. Všude. Ať nejsme nasraný jen na Pražským.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 05-01-13” - 1


    Eva   (6.1.2013 (14.41))

    Myslím, že Ústavní soud Pitomia "nevosral", že dobře udělal... spíše Pitomio "vosírá" nás všechny, když kandiduje na prezidenta je to Čech, "jeden z nás", když má platit daně, tak je hnedle Japonec a nemá s námi nic společného...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička