Nemůžete se zaregistrovat či vložit foto?


19. července 2010, autor Eva,



Nemůžete se zaregistrovat? WordPress odmítá přijmout heslo, které Vám přišlo mailem? Nic si z toho nedělejte, taky jsem s tím ze začátku zápolila. V případě, že jsem si nemohla vzpomenout na heslo, se mi osvědčilo, nechat si poslat nové. A toto heslo si okopírovat pomocí kombinace kláves CRTL/C a při přihlášení do hesla pouze zadat CTRL/V.
Jakmile se dostanete do Administrace, doporučuji Vám, okamžitě si heslo změnit na nějaké jednoduché a lehce zapamatovatelné. Toto uděláte v Profilu v řádku Nové heslo. A nezapomeňte poté kliknout na Aktualizovat. Při zadávání údajů si také dávejte pozor na malá a velká písmena, stačí jediná záměna a už se Vám přihlášení nepovede.
Pokud vložíte příspěvek a tento Vám při kliknutí na Publikace zmizí, opět jděte do Profilu a klikněte na čtvereček Zakázat vizuální editor
Při vkládání fotografií a obrázků klikněte na ikonu diskety vedle Nahrát/vložit. Předpokládám, že budete prezentovat pouze vlastní tvorbu, takže si úplně nahoře označte Nahrát z počítače. Poté zadejte Vybrat soubory, kde uvedete adresu příslušného obrázku. Jakmile se fotografie nahraje, klikněte na Vložit do příspěvku. Vyberte rubriku Výtvarno. A jako poslední zadejte Publikovat. Pokud se Vám vložené foto nezdá (je např. příliš velké), jděte do Administrace na Upravit a pravým tlačítkem myši klikněte na Vlastnosti obrázku, kde si můžete dodatečně upravit výšku a šířku. Poté opět Aktualizovat.
Radši to shrnu:
Při publikaci foto:
1)      Administrace
2)      Příspěvky
3)      Vytvořit příspěvek
4)      Nahrát/vložit
5)      Nahrát z počítače
6)      Vybrat soubory
7)      Vložit do příspěvku
8)      Výtvarno
9)      Publikovat

Při dodatečné úpravě foto:
1)      Administrace
2)      Příspěvky
3)      Upravit
4)      Vlastnosti obrázku
5)      Aktualizace

Doporučuji Vám, abyste vkládali již požadovanou velikost, neboť při dodatečných úpravách se může snižovat kvalita obrázku (při zmenšení a následném zvětšení).








Zařazeno v kategorii Postřehy



Počet komentářů na “Nemůžete se zaregistrovat či vložit foto?” - 6


    Eva   (19.7.2010 (16.25))

    taky to ještě nemám úplně vychytané, neboť nevím, proč se mi místo osmičky pořád zobrazuje smajlík:-))


    Anna   (19.7.2010 (20.20))

    No jooo - to zkusim: 8 ... Každopádně bych tenhle článeček směle označila za Povinnou Soví Četbu. Ještě k těm fotkám: osobně se mi osvědčilo, že mnohem líp vypadají obrázky ve formátu BMP - místo obvyklého JPG.


    Eva   (19.7.2010 (21.46))

    no mně nejde 8) tj. osmička se závorkou


    fotoeva   (19.7.2010 (23.17))

    Tedy moc dííík za tuhle -Povinnou Soví Četbu,opravdu se mi hodí.Dneska jsem už měla pocit naprosté beznaděje,když mi fotky-ZAS- zmizely.


    Anna   (20.7.2010 (4.51))

    Hlavně, že se objevily 8)


    Tudy   (10.10.2013 (23.26))

    Příště zkusím, dnes jsem již odeslala foto na mail a spolehla na tebe- je to možná pohodlné, ale já na to teď nemám (myšlení) díky. :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička