Doreen Virtue: Kalendář 2015, Andělská inspirace


11. října 2014, autor Renata Petrickova,



Kalendář, který potěší duši každé rozmazlené Kočky. Tedy vás! Protože takové pohlazení za ušima je vskutku léčivé. A přesně takhle hladí uši/duši právě tento kalendář. Mám slabost pro kalendáře, které tak trochu souzní s přirozeným během roku, jaro, léto, podzim a zima… které respektují přirozené touhy lidské duše. Doreen Virtue, autorka tohoto kalendáře, kromě každodenních poselství přidala ještě poselství ke každému měsíci.


Občas jsou to tvrzení ryze andělská a obecná (ostatně ale i ta platí v každodenním životě), někdy se dostává do souladu s přirozeným během celého roku. Jaro bývá o zrodu, o nových šancích, o nových možnostech.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


A přerod jara v léto? Květen?
„V měsíci květnu si vybudujete zdravé hranice. Budete i nadále laskavým a dávajícím člověkem, ale tento měsíc se naučíte myslet také sami na sebe. Budete sobě i druhým upřímně dávat najevo své skutečné pocity. Naučíte se komunikovat laskavě,a le jasně. Na konci května se budete cítit méně jako oběť a více jako vítěz.“


Vskutku povzbudivé v den, kdy si po čarodějnicích přehodíte list v kalendáři. Tímto tedy začínají květnové dny. A hned v pátek, 1. května vás přivítá motýl a poselství andělů:


„Na chvilku se zastavte, zhluboka se nadechněte a spojte se v duchu s anděly.“


Nádherná fotografie motýla na jakési kopretině (nebo rmenu?) voní přesně jako ta květnová louka. No a takhle to jde den za dnem… občas na Vás vykoukne nějaká socha anděla nebo výjev z maleb v kostelech a chrámech a třeba také ujištění o tom, že Vás andělé milují a zbožňují romantickou lásku, kterou se vám budou snažit najít… no někdy je to sladké přesladké až neuvěřitelné.
No ale, i když jsme skeptici, tak občas v tom našem životě si přisladíme kávu nebo si dáme rakvičku se šlehačkou, protože někdy zcela vědomě vyhledáváme něco vyloženě přeslazeného.


Aby to vyrovnalo tu hořkost žití – momentální.


Takže tento kalendář vnímám jako pohlazení duše a občas sladkou rakvičku s oslazenou šlehačkou.
A jako ochutnávku nabízím ještě Doreenino poselství na příští říjen. Ono totiž klidně může platit i pro letošní říjnové dny… tak mlsejte:


„V tomto měsíci se vrátíte k něčemu, co jste měli rádi a spojíte se tak se svým starým já. Ať už to bude nějaký koníček, kterému se začnete znovu s radostí věnovat, nebo se vrátíte ke zdravému životnímu stylu, dokončíte knihu či studium či znovu začnete vážně uvažovat o podnikání, budete se cítit skvěle a ze svých aktivit budete mít dobrý pocit.“
No, není hezčího povzbuzení pro každého milovníka podzimu!
Doreen Virtue, Ph.D. vystudovala psychologii a pracuje s andělskou sférou. Je autorkou bestsellerů Léčení s anděly, Andělská terapie, Rady andělů na každý den a mnoha dalších. Doreen o andělech přednáší na seminářích, které se konají po celém světě, a své posluchače učí, jak se napojit na své strážné anděly.

 

Tento její kalendář pro příští rok vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2014, www.synergiepublishing.com

www.cajovnaumodrekocky.cz

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička