Vondráčková a Neumannová


21. září 2010, autor Eva,



V médiích můžeme sledovat „válku“ Vondráčková versus Kubišová. Při projednávání celé kauzy zde padlo mnoho náznaků, že paní Helena za nic nemůže, že to všechno její muž, nenasytný Martin Michal, který si s ní pohrává jak s loutkou a baží jen po jejích penězích.
Další kauza, která se táhne už od minulého roku, a to Mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci, je průšvihem pro nás pro všechny, neboť jsou v ní utopeny velké peníze. A proč se o ní zmiňuji? Protože i zde se objevilo plno náznaků, že Katka Neumannová za nic nemůže, že byla pouze manipulována svým přítelem Josefem Jindrou.
Jak to všechno ve skutečnosti bylo, se asi nikdy nedozvíme. Nicméně Katka Neumannová se se svým dlouhodobým životním partnerem už rozešla. Tak držme Heleně Vondráčkové palce, aby ve svém životním příběhu neshledala určitou analogii. 






Zařazeno v kategorii Postřehy



Počet komentářů na “Vondráčková a Neumannová” - 5


    Ivna   (30.9.2010 (0.13))

    Zrovna dnes jsme tato dvě témata probírali doma a došli jsme ke stejnému závěru.


    Eva   (30.9.2010 (17.29))

    Ivčo asi jste to probírali z důvodu, že dnes vyšel v magazínu MF DNES rozhovor s Katkou Neumannovou ... jo a minulý týden, tj. 23.09.2010, rozhovor s Martinem Michalem..


    Ivna   (30.9.2010 (22.29))

    Ne asi, ale určitě. Kápla jsi na to a máš to pěkně zmapované. Nechtěla jsem se o tom více rozepisovat, napadlo mě, žes to určitě četla také. Já bych ještě přidala svůj postřeh, co se těch dam týká a sice, že si obě zbytečně zkazily reputaci, stejně jako kdysi jedná "dáma první"


    Ivna   (30.9.2010 (22.31))

    Pardóóón, jedna "dáma první", to byl překlep


    Eva   (1.10.2010 (11.17))

    zmapované to nemám, je jen velká náhoda, že oba rozhovory vyšly poté, co jsem napsala tento postřeh ...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička