Onuce


18. prosince 2014, autor redakce,



 

Každý rok knám připrcká až z dalekého Práglu starého švestra Blažena. Jezdí dycky po novém roce, kurva, a dycky něco přiveze, ta lemra stará vypasená! Tož kurva nemislete si, ona si v tem praglu žije, ta má love! A enem jednó za rok připrcká, no tož! Dycky kabát až na zem, vlasy fest udělané, ty natáčky, klobůk svinsky na kešeni, a v ruce kabelu a ta kabela je nejdůležitějši, v tej dycky něco přiveze pro každého z mojej famylie.

 

Nejdřif pošle čumkartu vanočni a tam datum kdy jako přesně připrcká abich uďála uklit, ona ta lemra městská zbohatlická nesnášá bugr a gnuj na kobercu! Canca jedna! Tož mi dycky teda trochu vokliďáme, nakopeme kakance vot žerika pot postel a tak, moc to nepřeháňáme, to vite.

 

No letos Bláža připrckala v novém tarabantu, sinátor vypůlil bulvi jak přijižďala, dostal hnet přes kešeň nohó. Susedi zavistivo kukali kdo to k nam jede v tak krasném trabantu, tož su bola rada! No a pak kraksna zastavila, ven vylezla Blažena a de k nam a zveda si kabat abi sa ji nevyhuvnil ve slepičincách, co mame na dvoře.

 

No a dyž je u nás, tak sa nejdřif s každym pozdravi, Starej ji da pusu a ona dycky čuči na sinátora a ježišmaria Lukášu ty si hubeny, dava ti mama vobec jest? A já Tož Kurva Blažo, žere svinsky, na co přinde to zořere, chuj malí! Je trochec hubený, já vym, ale to on bude mnět asik v panděru tu tasevnicu, jasné?

 

No a pak dem dovnitř a já udělám pohoštěni, namažu Blaženě chleba nejlepčim sadlem lahodně zamřelym, a ona na to kukne a zašklebi sa štitivo, tož vezmu nohu od stola a ona sa lekne, a aby neurazila, tož to zožere. 

 

blazena

 

 

Pak přinde to nejduležitějši. Darki jako. Naposledy to bolo fest gut. Mňa dala hrnce do kuchyně, tož su bola rada, budó z nich nočniky, narvu to pot postel a bodu do teho po nocich srať.

 

Starý dostal šišku lovičáku, ale rát nebol, bo jeděl, že hnet jak Blažena zmizi, tož lovičák zkonfiskuji a zožeru společně s Veru. Sinátor vyfasoval mikinu a prej Jé děkuju teto to je skejťacká, jee! Bol to fest hadr, libil sa mi. No tchyňa dostala guvno, Blažena nevy že ju mame, my ju tajime aby nebol pruser, lidi z města sa dycky lekaji těch řetezů, kurva. Sů blbý.

 

Dyž Blažena vipadla, tak zírám na sinatora, jak chodi po sednici v tej bundě a pak řiknu darmožůte pocem, dej sem, mosime zaprať, je to z kšeftu bůchvi kerý cigán to měl na sobje! Tož on sa lekl, ale poslech.

 

Řikla su, ať de přehazať hnuj, a dyž bol v rycochu, zkusila si ma sebe tu bundu natahnůť. Tož rup! Bola na dva štoky. Su to anik nezašývala, uplně to rozervala na cáry a umotala z teho pro sinátora krásné onuce. Člověk taky nemože myslat enem na sebe. Ona je teď zima navic, v tomdle mu bode fest gut hic.

 

Dyž přišel malí chuj spátky, že jako to uš má, tak ty onuce dostal a ja řikla, že to ma lepči než bundu, totok mu zahřeje kytáry. Rozplakal sa štěstim, to vite! On od maminky malokdy něco pjekného dostane, trochec ho to dojalo. Jag já ho myluju. Skorem jak tu moju nohu od stola!

 

 

Povídka z e-knihy Miluny Voškové Tož kurva!, ilustrace Eduard Vrána

 

Více o knize zde:

 

https://www.suvicka.cz/?p=28409

 

 

Knihu můžete koupit zde:

 

 

http://www.ereading.cz/cs/eknihy/5642/toz-kurva-

 

http://www.dobre-knihy.cz/toz-kurva-e-kniha-228648.html

 

https://www.alza.cz/toz-kurva-d389339.htm

 

http://www.rajknih.cz/index.php?bk=218588&publisher=156

 

http://www.ebux.cz/index.php?bk=218588&publisher=156

 

http://www.palmknihy.cz/web/kniha/toz-kurva–3995.htm

 

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Ostatní literatura, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička