Hook 14-03-2015–


14. března 2015, autor skraloup13,



Tunel Blanka je dokonalej projekt. Přijde mi, že tohle dada dokážem zmáknout akorát my.
Jinej národ by to možná vymyslel. Dejme tomu. Ale nikdy by se do toho nepustil. My nejenže to vymyslíme, ale my to i zrealizujem.
Tohle co jsem napsal dál je fikce. Kterej ale já osobně věřím.

„Kurva chlapi, mám tu takovou věc. Představte si díru. Jo? Fakt velkou díru. Kurevskou díru. Takovou, do který se vejde SUV. Nebo dvě. Vobrovskou díru, kterou ještě u nás nikdy nikdo nevykopal.
Vodorovnou díru. Jasný? Ve svislej by nám SUV zmizelo. Tohle nechcem. Fakt ne. Budou mizet prachy. Ne lidi s autama. Tohle kurva ne. Sme humanoidi. Jako ty a já. De nám vo šťastnej život našich dětí. Vo nic jinýho. Rozumíte chlapi? De nám vo život našich dětí. Našich zkurvenejch dětí, který milujem moc.
Ty máš dvě, já tři, Tonda pět. Deset fakanů. A vo ty se musíme postarat. Dyť vo co se jinýho starat, než vo zkurvený děti?
Budem tej vodorovnej díře říkat tunel. A musíme ho pojmenovat. Ne ne ne. Nic vostrýho. Jack Rozparovač? Ani omylem.
Musí to bejt něžný a mazlivý. Jo Jo jo jo. Budem mu říkat Blanka. Fakt hustý jméno. Blanka. Blanička. Ty krávo, tohle je dokonalý. Zjihne každej.
Kdeže to vyhloubíme? No za Prahou těžko. Potřebujem to mít pod dohledem. Já nikam do prdele jezdit nebudu. Sem snad kurva Hanzelka Zikmund? Kurva nejsem.
Necháme to vykopat pod Prahou. Tady sme furt. Nikdo nás nevochčije. Krade se nevídaně. Pokud nejseš rychlej kolikrát jen brečíš, že už není co ukrást. A já kurva nechci brečet. Jasný? Sem velkej kluk. A velcí kluci nebrečej.
Že pod Prahou ten tunel bude k hovnu? A co? Si jako myslíš, že to nevím? Ty si fakt myslíš, že jsem nějaká píča? Tak teď si mě fakt nasral.
Kurva každýmu soudnýmu je jasný, že je ten tunel na píču. Ale tady nejde vo to, aby k něčemu byl. Tady de vo byznys. Tady de vo zhodnocení kapitálu. Dyť si to kurva vemte.
Lidi celej rok makaj jak barevný. Do hajzlu. Bavlníková plantáž z5. Dřou a roněj pot. Krev a slzy. Ty píčo. Vodezvzdaj daně. Vodevzdaj co vydělali. A má se to ztratit? Má se to doprdele ztratit? To sme takový svině, že to necháme spláchnout do hajzlu? Tu dřinu všech, co milujem jak svý zasraný bratry?
Ani hovno. Vám řikám, ani hovno. Vemem si ty prachy. My si je vemem. Protože my je neprojebem. A vo to de. Vo nic jinýho.
Kam že ten tunel povede? No kam by ved. Někam, kde to nebude vadit. Do Tróje povede. Tam jsou akorát sloni.
Že teda povede do prdele? No a co? Mám všechno řešit? Tak povede do prdele. A co má bejt? De vo stavbu. De vo prachy. De vo byznys. Nerozjíždíme kurva nějakou cestovku.
S cestovkou se nedostanoš do prdele. Pokud to ta cestovka nemá jako podnikatelskej záměr. S naším tunelem se do prdele dostane každej, protože to prostě jinak nešlo. Jasný?
Ještě nějaký votázky? Ne? Fajn. Takže to uzavřem. Necháme vykopat tunel. Budem mu říkat Blanka. Povede vodnikud nikam. Nejlíp, kdyby ho nikdo nenašel. Budem to mít pod palcem. Bude se kopat pod Prahou, protože tady sme doma. Všechno?
Slyším tě. Kdy že Blanku votevřem? Hele brácho, jsem chlap rovina. Nedělám kličky. Takže nikdy. Je to tak lepší pro všechny. Věř mi.

 

Mno, tohle mě jen tak napadlo. Při sobotě.
Přeji fajn víkend všem.
Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli taky vykopeme nějakej tunel. Jsem řek, že klidně. Ale až bude teplejc. Půjdem někam na pískoviště. Se docela těším.
Dnes bude ne moc teplo. Ale Jaro se na nás hrne. Fakt. A udělá s tím každej hovno.
To je vše.
Další příště.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování, Glosy od Hooka



Počet komentářů na “Hook 14-03-2015–” - 1


    Eva   (14.3.2015 (18.05))

    Já si myslím, že tunel Blanka není na pí...., když se tam naveze sníh, tak tam Katka Neumannová může pořádat běžkařské závody. A když se tam udělá ledová plocha, může tam Sáblíková trénovat.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička