Dot Hutchinsonová: Sběratel motýlů


11. září 2017, autor redakce,



Sběratel motýlů je znepokojující román, který neodložíte, dokud vám hlavní hrdinka neřekne úplně všechno. I kdyby to znamenalo projít si noční můrou.

 

Kolem izolované vily se rozprostírá krásná zahrada. V ní kvetou nádherné květiny, vzrostlé stromy… a je tu taky sbírka nádherných motýlků – mladých žen, které byly uneseny. Na to vše dohlíží Zahradník, surový zvrhlý muž posedlý uchováváním krásných dívek. Když je zahrada objevena, jedna z přeživších dívek je přivedena k výslechu.

 

Agenti FBI Victor Hanoverian a Brandon Eddison mají za úkol vyřešit nejotřesnější případ své kariéry. Ale zdá se, že dívka je případ sama o sobě. Jak postupně odkrývá podrobnosti o životě v Zahradě motýlů a o svém vězniteli, začínají agenti přemýšlet, co před nimi skrývá… Jak se jí podařilo utéct? Přežily ještě další dívky? Co se stalo se zahradou – a zahradníkem?

 

"…Zahrada motýlů je znepokojující, temný a nezapomenutelný román, který nebudete schopni odložit. Jeho ponurá atmosféra vás okamžitě zaujme a donutí vás číst dál a dál…" (starcrossedbookblog.com)

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička