Norsko 2011


18. listopadu 2010, autor Eva,



       V srpnu tohoto roku jsem se zúčastnila zájezdu do Norska, z něhož jsem zde vylíčila několik postřehů.  A protože mi během zájezdu vypověděl službu foťák, poprosila jsem kamarádku Radku, zdali by mi věnovala nějaké fotografie. Radka je totiž manželka pana učitele z gymplu, který tento zájezd pořádal. Když mi Radka přinesla fotky, sdělila mi, že ten „její blázen“ se chystá do Norska příští rok znovu, a to, věřte nebo nevěřte, již po devatenácté. 
        Zažila jsem Jiřího 18. severské putování a musím říci, že jsme nikde nebloudili, všude jeli najisto a při ubytování v kempech jej vítali jako dobrého známého.
      Spí se pod stanem. Osobně nejsem žádný „skautík“, všude jezdím zásadně do hotelu nebo penzionu, ale ten týden pod stanem se vydržet dá a je v tom i kus romantiky. Ale to oceníte až doma.
      Jídlo si vezete s sebou. A nezapomeňte, že v Norsku je prohibice.
      Pokud byste se chtěli tento rok podívat s Jiřím do Norska, tak si rezervujte termín 7.8.2011 – 17.8.2011. Cena zájezdu je 7100 CZK, ovšem nejsou zde zahrnuty vstupy. Lepší, když budete Jiřího Vybírala kontaktovat sami, on vám vše rád vysvětlí.
      Tel: 723 734 281, do školy 318 822 895, e-mail: vybiral@goasedlcany.cz, jirivybi@seznam.cz

      Budu se snažit publikovat na Sůvičce fotky od ostatních účastníků zájezdu. A myslím si, že Jirka napřesrok tu „dvacítku“ určitě dá.






Zařazeno v kategorii Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička