Kniha Péče o lásku  – super tip na dárek z lásky zdaleka nejen pro zamilované


17. ledna 2023, autor redakce,



 

Návod, jak přijít fungování lásky na kloub – Malá kniha o velké lásce – Láska jako zdravý životní styl 21. století

 

Představujeme novou, populárně psanou knihu o lásce v dlouhodobých vztazích s názvem „Péče o lásku – Praktická příručka umění milovat a být milován“ od autorky Karoliny Rauschertové. Každý, kdo v životě touží po lásce, v této knize najde skvělé shrnutí základních doporučení a užitečných tipů, které pomáhají udržovat lásku v intimních vztazích v dobré kondici a ku spokojenosti všech zúčastněných. Autorka ve své knižní prvotině představuje vtipně a s lehkostí originálně sestavený praktický návod, jak lásku v každodenním životě dobře dávat i přijímat. Odborné poznatky šikovně kombinuje s moudrými postřehy ze života milující a milované ženy a zasazuje do srozumitelných souvislostí. 

 


 

Karolina Rauschertová již několik let píše pod pseudonymem Loverotika inspirační blog Umění milovat.cz, kde propojuje rady odborníků i moudré postřehy zkušených a v lásce úspěšných. Čerpá z psychologie, odborných pohledů na intimitu a sexualitu i osobních zkušeností milujících a milovaných partnerů, manželů a milenců.

 

Kniha Péče o lásku zaujme i velmi atraktivním grafickým pojetím od Johany Kratochvílové ze studia Signatura a nápaditými minimalistickými ilustracemi Lýdie Férové.

 

Více informací: e-shop www.peceolasku.cz / blog www.umenimilovat.cz

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička