Tosha Silver, Fena Gonzales: Myšlenky hojnosti


14. března 2023, autor Renata Petrickova,



Máte chuť ponořit se do krásy hojnosti? Spokojenosti a pocitu bezpečí všude kolem sebe? Pak krásných 52 inspiračních karet vám zajistí parádní meditaci před spaním nebo každé ráno. Ostatně to jsou karty jako dělané pro to ranní nahlížení a hraní si s energií celého dne.

 

 

Co když si dnes ráno vytáhnu?

„Nemám nad ničím kontrolu. Vše je v božích rukou. Nemusím se bát a mohu nechat věci jít…“

 

No, ideální, protože zrovna dnes budu mít příležitost nechat jít celou řadu let v jednom rytmu. A nastolit rytmus jiný.  Moc se mi do toho nechce, ale možná to je lenost, protože na druhé straně mě z té představy úlevy je docela hezky.

Tak uvidíme…

 

A představte si, že si vytáhnete třeba:

„Rozhodneš-li se následovat vedení božské inteligence, budeš vždy vědět, kterým směrem jít.“

 

 

Parádní, možná to je i pokračování toho dnešního sdělení. Když necháme věci jít, když budeme pečlivě vnímat to, co se kolem nás děje a reagovat na to ve svůj prospěch, patrně nám život dá větší smysl, bude pochopitelnější.

 

A to můžeme vzít i z druhé strany. Pokud cítíte, že váš žit je pořád ve slepé uličce a nic se nedaří, pak při takovém dotazu může tato karta znamenat, že máme chvíli jen naslouchat a podvolit se plně tomu, co přichází, co se nám navrhuje a získáme tak VEDENÍ životem, jak se ostatně tato karta i  jmenuje. Najednou věci začnou dávat smysl a bude se dít to, co nás z těch slepých, zakuklených labyrintů vyvede.

 

KARTIČKY MYŠLENKY HOJNOSTI jsou příjemné do ruky

 

A to je jejich další výhoda. Jsou krásně malé, oblé a příjemné do ruky. Obrázky jsou barevné, tečkované, rozpustilé a trošku mandalové. Kdo má rád tento styl, bude nadšen.

 

A jsou obsahově často vedené k tomu naslouchání, v podstatě jsme si tu vytáhli modelové a nejčastější typy karet, takže se zdá, že právě o to v životě jde. Prožít každý den takový, jaký je nám nabídnut.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2022, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička