Anna Stark: Karty posvátného světla


23. července 2023, autor Renata Petrickova,



Symbolika karet v sobě skrývá hluboký význam a pomůže nám rozvinout intuitivní cítění, které nás navede na ty správné odpovědi. A aby toho nebylo málo, často nás přímo na odpověď dovedou i samotné karty. Jsou to jedny z nejzajímavějších kartiček, protože vynikají v: 

– Krásné barvy, stručná poselství hned na kartě

– Barevná příručka

 

 

A perfektní sladění vzletných duchovních vět a zároveň praktických informací, které můžete ihned použít.

 

Dá se říci, že skutečně ODKLIDÍ CESTU K INTUICI.

 

Myšlenky, pocity, obrazy – a především velká  úleva, to vše k vám může skrze tyto kartičky přijít. Právě ten pocit úlevy a radosti z toho, že přesně káply na to, co jsem měla v hlavě, že mi do slov zhmotnily to, co se mi jen tak vířilo v myšlenkách, mne těšilo a bavilo. A dá se říci, že když jsem na jeden problém vykládala vícekrát v různých časových úsecích, odpovědi byly stále velmi podobné, či nějak odrážely vývoj, který jsem v mezičase zažila.

 

Odklizená cesta k intuici navíc byla opravdu tím, co mi nejvíce pomohlo, tedy překročit nějaký ten stín a pak teprve se do něčeho pustit, či začít vůbec svět vnímat jinak. To byl ale jen můj problém, vy můžete mít s Kartami posvátného Světla úplně jiný začátek nebo jinou cestu. Ale potvrzuji, že právě to, že potřebujeme mít v životě čisto, abychom mohli činit správná rozhodnutí, bylo velmi důležité.

 

 

 

Nádherně zpracované karty opravdu vypadají, jako kdyby si hrály se světlem a různými barvami. Jejich zpracování je velmi příjiemné a budí sváteční dojem. Knížečka je pak barevná, takže se z ní s radostí čte a výtečně navodí i atmosféru každé karty, právě kvůli těm barevným obrázkům.

 

A opravdu to chce vyložit si karty.

 

Zkoušela jsem intuitivní otvírání knížečky, ale to se mi moc neosvědčilo, chyběla tomu ta svátečnost a to i v případě, kdy jsem hledala jen ráznou, říznou informaci.  Prostě tohle jsou karty, které chtějí opravdu budovat vztah.

 

Tak do toho!

 

Karty posvátného Světla bych tak doporučila každému, kdo:

– Potřebuje karty, které bude mít rád a budou „mazlící“

– Potřebuje hluboké vhledy a je ochotný věnovat svým zjištěním prostor, čas a hloubku

– Kdo miluje duchovní, zářivé obrázky a je hodně napojen na svou intuici

 

Tady mi až přijde, že pokud intuici opravdu probudíte, stávají se tyto karty tak mocnými zdroji odpovědí, že často svou odpověď mohou dát v první vteřině, kdy spatříte vytaženou kartu.

 

O autorech: Anna Stark je intuitivní autorka karet, milující dávné vědění. Ilustrátorka Selena Moon miluje kreativitu a vyžívá se v jednoduchém vyjádření umění. Karty posvátného Světla jsou jejich nádherným společným dílem.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička