Heather Roan Robbins: Hvězdné kódy


23. září 2023, autor Renata Petrickova,



Hvězdné kódy jsou karty, které ve své symbolice textové i obrazové kombinují astrologickou a symbolickou moudrost. A umělecká ruka tatéra dodává celému dílu nezaměnitelnou atmosféru.

 

Co nabízí?

Ponoření se do svých otázek a hledání odpovědí může být velmi uspokojující. S Hvězdnými kódy dvojnásob. Jsou to naprosto bezchybné karty pro každého, kdo potřebuje odpovědi a přitom se nechce koupat v duchovních řečech.

 

Opravdu do praxe!

Příručka je ohromná studnice moudrosti a zajímavých nápadů. Od klasických výkladů po speciální výklad ve spojení s vaším horoskopem, ale také prosté povídání si s kartami. To všechno. Rozhodně jsem si velmi rychle karty Hvězdné kódy zařadila mezi ty, které čas od času vezmu do ruky a svěřím se jim, jsou rázné, jednoznačné, a v textech i tom, co mi docházelo v souvislostech u výkladů, jsou velmi přesné. Jako by tušily, jakými směry se vydává lidská psychika a jaké jsou metody, jak překonat to či ono. Zde řečené je často obecně platné, leč pozapomínané. Základy duševní hygieny někdy rozeznáte až příliš dobře. A až příliš dobře se rozpomenete na to, že právě zanedbání sebe samých je často příčinou problémů, které pak přičítáme někomu jinému.

 

 

Jsou přesné!

A vůbec se nevyjadřuji o tom, jak jsou přesné.  Neskutečně. Naprosto jasně poznaly, kdy potřebuji klid, a kdy potřebuji jít vpřed a udělat nějaký krok. Jak je to možné?

Můžeme si o vykládání karet myslet cokoliv, ale Hvězdné kódy se poněkud vymykají. Jsou na jednu stranu hluboké a velmi symbolické, ale autorkám se podařilo vnést do nich praktickou stránku, která je využitelná téměř okamžitě.
Ani netřeba velkého seznamování, Hvězdné kódy jsou prostě hned připraveny a ve svých slovech k nám promlouvají jazykem, který známe a jež se není třeba dlouze učit ani se na něj snad ladit. Prostě kamarádka, která ukáže prstem přesně do černého: To jsou ony!

 

 

Výuka astrologie i symboliky

Kromě karetních významů a obyčejných výkladů, lze karty využít i v rámci výuky astrologie, protože její základy, souvislosti jsou tu také vysvětlený. A pak se už můžete ponořit do jednotlivých významů a pustit se do vlastního vykládání. Ukáží se drsní učitelé našeho života, možnosti do budoucna, silné stránky, slabiny.  Všechny rady, které karty dají, slouží k růstu vašemu i vašich blízkých.

 

Dokonalé kartičky!

 

O autorech:

 Heather Roan Robbins má více než čtyřicet let zkušeností práce s rituály a intuitivní astrologií, publikuje v časopisech, podcastech a má svou astrologickou praxi. Její svěží a moderní vhled je protkán moudrostí použitelnou v běžném životě. Žije v Montaně a astrologii se věnuje i její partner.

 

Lucas Lua De Souza je tatér, který od dětství miluje umění a ač nemá odpovídající vzdělání, vypracoval si svůj dokonalý styl a kariéru. Žije v Melbourne a pro svou práci žije tělem i duší.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2023

 www.synergiepublishing.com







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička