Nástěnný kalendář: NESPOUTANÁ ŽENA 2024


13. listopadu 2023, autor Renata Petrickova,



Překrásný kalendář Nespoutaná žena je pro letošní rok mimořádně elegantní a nádherný. Svým rubínovětmavým pojetím se hodí do každého interiéru, ale nejvíc do míst, která jsou vaše, ženská, dosycující, vyživující. Do kanceláří a pracoven, do ložnic a místností, ve kterých sníte svoje sny. Kde jste doma. A naprosto si umím představit, že právě jen tento kalendář bude tím, který bude sloužit jen poznámkám o své vlastní cestě. O záměrech: životních, osudových, pracovních i podnikatelských.

 

 

Protože chcete být NESPOUTANÁ ŽENA.

 

Protože musíte být NESPOUTANÁ ŽENA.

 

Protože právě takovou každá  jsme. A poznáváme to ve chvíli, kdy se cítíme velmi spoutané a zbavené života.

 

Klasický kalendář s přidanou hodnotou

 

Je to obyčejný kalendář s místečky pro psaní, se snadnou orientací v čase, s nádhernými obrazy, které samy o sobě propojují tajemno, ženské archetypy a jen čas ukáže, jestli jsou tak jasnovidné, že nám odhalí i něco z následujících měsíců. Ale je to i kalendář, který jemnou inspirací, který mezi řádky řekne velmi mnoho, může navést každou ženu k sobě samé.

 

 

Už leden nám doporučí vzdát se všeho, co uráží naši duši. Naprosto mne toto slovní spojení fascinovalo, protože je TAK PRAVDIVÉ. Kdo jen může tak nádherně popsat pocit, který může kdekdo prožívat. Jak často je ženská duše urážena? Ach!

A v dalších měsících už se vydáme na cestu, budeme střídavě zkoumat místo, kde se nacházíme, fázi, ve které se nacházíme, a střídavě se pohybujeme vpřed a vyhledáváme krůčky, které nás posunou kupředu. K té nespoutanosti. I kdyby nic jiného, mám pocit, že takový kalendář nám poskytne minimálně prostor pro sebe samu, a nějaké to poznání našich potřeb. Těch skutečných, nikoliv těch, které plníme jako navěšené povinnosti.

 

Tak vzhůru do celého roku!

 

Autorka: Angi Sullins je nespoutaná žena ve službách druhým, které jsou odhodlané povstat. V knihách a na seminářích, při individuálních mentorských setkáních a na svých turné Muse Juice, která se konají po celém světě, bere ženy na cesty sebepoznání, aby vrátily svým životům svobodu a svým srdcím nespoutanost.

 

Výtvarnice: Sophie Wilkins, plodná a talentovaná výtvarnice působí montrealské i mezinárodní výtvarné scéně a věnuje se umění od roku 2003. Malby obrazů, ilustrace, kinematografie, různé styly tvorby, to vše nás zavádí do rozmarného světa, kde lidé a zvířata splývají, aby vytvořili určitou rovnováhu a dosáhli jednoty. Její díla obývají různé bytosti, které nám připomínají, že každý tvor je pánem svého osudu.

 

Kalendář vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2023,

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/kalendare/000567_nespoutana-zena-kalendar-2024.php

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička